Hvordan migrerer jeg fra Manager Classic til Trackunit Manager?
Hvordan migrerer jeg fra Manager Classic til Trackunit Manager?

Find ud af, hvordan du migrerer udvalgte features fra Manager Classic til Trackunit Manager med Migreringsværktøjet.

Opdateret over en uge siden

I det seneste år har Trackunit udviklet og lanceret nye funktioner i Trackunit Manager for at hjælpe dig med at øge effektiviteten i dine daglige arbejdsopgaver.

Trackunit Manager er designet til at tillade tilføjelse af nye egenskaber og funktioner, som kan hjælpe dig med at digitalisere din virksomhed. Trackunit Manager løser stadig de samme problemer i din virksomhed, men nu ved hjælp af nye eller forbedrede funktioner.

Eftersom Manager Classic snart ikke vil blive tilbudt længere, opfordrer vi dig til at begynde at migrere dine Manager Classic-funktioner til Trackunit Manager. Til dette formål kan du bruge vores Migreringsværktøj direkte i Trackunit Manager.

Migrationsværktøjet skal gøres tilgængeligt for din konto af din Trackunit repræsentant. Kontakt din Trackunit repræsentant, hvis du gerne vil have adgang til migrationsværktøjet.

Migrering af zoner, POI'er og alarmer med Migreringsværktøjet

Migreringsværktøjet er en trin-for-trin-guide, der hjælper dig med at flytte funktioner fra Manager Classic til Trackunit Manager. Det giver dig mulighed for at revidere dine eksisterende funktioner, identificere de individuelle indstillinger du rent faktisk bruger, og overføre disse til de tilsvarende anvendelser i Trackunit Manager.

Migreringsværktøjet er i øjeblikket tilgængeligt for zoner, POI og alarmer. Migreringsværktøjet holder styr på dine eksisterende Manager Classic-funktioner, herunder hvor mange du endnu ikke har migreret.

Før du migrerer dine alarmer, skal du være opmærksom på følgende:

• Hvis du har alarmer i Manager Classic, der allerede er blevet udløst, vises de ikke som udløste under Alarmer i Trackunit Manager, før de udløses igen. Et eksempel: Hvis du har en zonealarm, der blev udløst, fordi dit udstyr bevægede sig uden for zonen, skal udstyret flyttes ind på pladsen og herefter væk fra pladsen igen, for at den nye alarm for pladsbaseret tyveri kan udløses.

• Hvis du har indstillet bevægelsesalarmer i Manager Classic, vil disse blive migreret til alarmer om bevægelsesbaseret tyveri i Trackunit Manager. Disse alarmer bliver udløst, hvis bevægelse (specifikt område) af udstyret identificeres inden for en bestemt tidsramme. Bevægelse omfatter tilfælde, hvor maskinen er i bevægelse eller bliver transporteret på en lastbil, anhænger osv. Find ud af, hvordan du opretter og redigerer dine alarmer om bevægelsesbaseret tyveri, her.

• Hvis du har indstillet Geofence-alarmer i Manager Classic, vil disse blive migreret til alarmer om bevægelsesbaseret tyveri i Trackunit Manager. Alarmer om bevægelsesbaseret tyveri udløses, hvis bevægelse af udstyret identificeres uden for de arbejdstimer, du har angivet. Vi anbefaler, at du tjekker indstillingerne for den nye alarm om bevægelsesbaseret tyveri, når du har migreret den, for at sikre, at du har indstillet dine arbejdstider korrekt. Find ud af, hvordan du opretter og redigerer dine alarmer om bevægelsesbaseret tyveri, her.

Trin-for-trin-guide om migrering fra Manager Classic til Trackunit Manager

Læs videre for at få en detaljeret trin-for-trin-guide til, hvordan du migrerer dine Manager Classic-funktioner til Trackunit Manager ved hjælp af Migreringsværktøjet, eller se demo-videoen nedenfor.

1. Log på Trackunit Manager

2. Klik på migreringsappen i menuen i venstre side

3. Find den funktion, du vil redigere, og klik på Migrér

Screenshot 2024-01-11 at 10.52.23.png

4. Klik på dropdown-menuen under Handling, og vælg, om du vil flytte, slette eller migrere senere

• Slet: Klik på slet, hvis du ikke længere bruger eller planlægger at bruge denne funktion. Sletning af funktionen er permanent og kan ikke fortrydes

• Migrér: Klik på migrér, hvis du vil fortsætte med at migrere denne funktion

• Migrér senere: Klik på migrér senere, hvis du vil vende tilbage til denne funktion og migrere den på et senere tidspunkt

Bemærk: Når du migrerer dine alarmer, skal du sørge for, at du også har valgt de zoner eller POI'er, som alarmerne er afhængige af, til migrering. Du vil ikke kunne migrere alarmer, før de tilsvarende zoner eller POI'er er blevet migreret (hvis relevant).

Screenshot 2024-01-11 at 10.55.40.png
      Screenshot 2024-01-11 at 10.56.17.png

5. Vælg den nye type pladser, som du vil have zone/POI til at migrere til, eller vælg Alvorlighed for den nye alarm, som du ønsker, at alarmen skal migreres til

6. Klik på Næste, når du har foretaget alle dine valg

Screenshot 2024-01-11 at 10.57.01.png
Screenshot 2024-01-11 at 10.57.23.png

7. Gennemgå dine valg for de funktioner, du har redigeret, og klik på Migrér

Screenshot 2024-01-11 at 10.57.33.png
Screenshot 2024-01-11 at 10.57.43.png

Du kan nu gennemgå dine tidligere Manager Classic-funktioner som de tilsvarende funktioner i Trackunit Manager. Zoner/POI og alarmer kan ses under henholdsvis Pladser og Alarmer.

Vi håber, at Migreringsværktøjet kan hjælpe dig, og husk, at vores Trackunit Community altid er en fremragende ressource i forhold til både Trackunit og peer-to-peer-rådgivning, hvis du har spørgsmål.