Hvordan opsætter jeg et område i Manager Classic?

Områder kan bruges i kombination med Kort, Rapporter og Alarmer. Følg disse trin for at opsætte områder i Manager Classic.

Opdateret over en uge siden

Bemærk: Både Områder (Zoner) og Interessepunkt (POI) bliver erstattet af Pladser. Vi opfordrer til at du begynder at bruge Pladser så hurtigt som muligt, så du får adgang til de nyeste funktionaliteter.

Et område giver dig mulighed for at angive et stort areal på kortet, mens et interessepunkt giver dig mulighed for at opsætte en alarm på et mere snævert punkt som f.eks. en specifik adresse.

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Kort

3. Klik på Tilføj område

4. Flyt cursoren til Kort og venstreklik for at angive områdets grænser. Klik på det første punkt for at færdiggøre området

5. Indtast Navn og detaljer for området

6. Klik Gem og luk

set up a zone.jpeg