Hvordan tilføjer jeg kunder og kontakter i Manager Classic?

Tilføj kunder og kontakter i Manager Classic for at kontrollere, hvem der bliver underrettet, når det er blevet tid til en service.

Opdateret over en uge siden

Du skal være kontoadministrator for at tilføje kunder og kontakter, eller kontoadministratoren skal have tildelt dig rettighederne til at gøre dette.

Bemærk: Kundefunktionerne, som i øjeblikket er tilgængelige i Manager Classic, har en tilsvarende funktion ved navn Kunder i den nye version af Trackunit Manager.

Vi anbefaler, at du begynder at bruge funktionen Kunder i Trackunit Manager så hurtigt som muligt, så du får adgang til de nyeste funktioner. Hvis du har oprettet kunder i Manager Classic, der er knyttet til Servicestyring og Alarmer i Manager Classic, anbefaler vi dog, at du venter, indtil disse to funktioner er blevet migreret helt til Trackunit Manager, så dine forretningsprocesser ikke forstyrres.

Hvis du er i tvivl, så kontakt din Trackunit-repræsentant.

Læs mere om migreringen fra Kunder i Manager Classic til Kunder i Trackunit Manager nederst i denne artikel.

Tilføj kunder

Log ind på Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Opsætning

3. Gå til Kunder

4. Klik på Tilføj oven over kundelisten

• Udfyld de relevante felter

Tryk på Gem for at gemme og afslutte.

Tilføj kontakter

Log ind på Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Opsætning

3. Gå til Kunder

4. Vælg den kunde på kundelisten, som skal have tilføjet en kontakt

5. Klik på Tilføj oven over kundelisten

• Udfyld de relevante felter

Tryk på Gem for at gemme og afslutte.

Ofte stillede spørgsmål om migrering af kunder fra Manager Classic til Trackunit Manager

Hvis jeg har eksisterende kunder i Manager Classic, hvad ser jeg så, når jeg åbner Kunder i Trackunit Manager?

Kunder, som er blevet oprettet i Manager Classic, kopieres automatisk til listen Kunder i Trackunit Manager.

Skal jeg gøre noget særligt for at migrere kunderne fra Manager Classic til funktionen Kunder i Trackunit Manager?

Nej. Eksisterende kunder vil også blive vist i funktionen Kunder i Trackunit Manager.

Vil oprettelsen af nye kunder i Manager Classic blive deaktiveret i forbindelse med lanceringen af funktionen Kunder i Trackunit Manager?

Nej. Det vil stadig være muligt at oprette nye kunder i Manager Classic.

Kan jeg redigere oplysninger om kunder, som er blevet oprettet i Manager Classic, i funktionen Kunder i Trackunit Manager?

Nej. Oplysninger om kunder, som er blevet oprettet i Manager Classic, kan kun redigeres i Manager Classic. De ændringer, som du foretager i Manager Classic, synkroniseres til funktionen Kunder i Trackunit Manager.

Vil de kunder, som jeg har oprettet i Trackunit Manager, være synlige som kunder i Manager Classic?

Nej. Kunder, som er blevet oprettet i Trackunit Manager, vil kun være synlige og brugbare i Trackunit Manager.

Hvordan kan jeg fjerne kunder, som er blevet oprettet i Manager Classic, fra funktionen Kunder i Trackunit Manager?

Kunder skal slettes enkeltvis i Manager Classic for at blive fjernet fra funktionen Kunder i Trackunit Manager.

Hvordan foregår migreringen?

Engang i nærmeste fremtid vil det være muligt at migrere kunder fra Manager Classic til funktionen Kunder i Trackunit Manager, så oplysningerne kan redigeres i Trackunit Manager.

Denne funktion bliver introduceret sammen med et migreringsværktøj, og du vil kunne vælge, hvilke kunder du vil migrere, så de registreres som kunder i Trackunit Manager og slettes i Manager Classic. Hold dig ajour for at få flere oplysninger.

Hvad med Classic API'er til kunder?

Alle API'er virker stadig. Enhver oprettelse/redigering/sletning af en kunde vil blive synkroniseret i Trackunit Manager, på samme måde som når der foretages ændringer i Manager Classic.

Vil disse nye kunder have offentlig API?

Ja.