Hvordan opretter jeg et interessepunkt (POI) i Manager Classic?
Hvordan opretter jeg et interessepunkt (POI) i Manager Classic?

POI’er kan bruges i kombination med Kort og Alarmer. Opret et POI for at få besked, når en maskine ankommer til eller forlader punktet.

Opdateret over en uge siden

Bemærk: Både Områder (Zoner) og Interessepunkt (POI) bliver erstattet af Pladser. Vi opfordrer til at du begynder at bruge Pladser så hurtigt som muligt, så du får adgang til de nyeste funktionaliteter.

Læs mere om Pladser i denne artikel

Et POI giver dig mulighed for at opsætte en alarm på et mere snævert punkt som f.eks. en specifik adresse.

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Kort

3. Klik på Tilføj POI

4. Flyt markøren til Kort og venstreklik for at angive positionen af POI

• Indtast Navn og detaljer for POI

5. Klik Gem for at gemme og lukke