Hvordan opsætter jeg en alarm på indgang i Manager Classic?

Opsæt en alarm på indgang for at få besked, når der sker aktivitet ved den angivne indgang. Nedenfor ser du, hvordan du opsætter den.

Opdateret over en uge siden

Bemærk: Alarmer på indgange er blevet erstattet af Indgangsalarmer i den nye version af Trackunit Manager.

Vi anbefaler, at du begynder at bruge Alarmer in Trackunit Manager så snart som muligt for at få adgang til de nyeste funktioner.

Tjek installationsvejledningen for at få mere at vide om enhedsindgange.

Opsæt en alarm på indgang

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Alarmer

3. Klik Ny alarm og vælg Alarm på indgange

4. Indtast Navn på alarmen

5. Vælg de enheder, du ønsker at overvåge

6. Angiv indgang, der skal overvåges

7. Vælg de personer der skal have besked, når alarmen udløses

8. Klik Gem for at gemme og afslutte.

create input alarm DK.png

Opsæt en kritisk alarm

Modtag en besked, og se alarmen i opmærksomhedslisten ved at opsætte en Kritisk hændelse.

1. Gå til fanen Advarsler

2. Vælg og klik på den alarm, du vil redigere

3. Skub toggle-knappen for Kritisk hændelse for at aktivere beskeder i opmærksomhedslisen

4. Klik på Gem for at gemme og afslutte

critical alarm navigation DA.png

edit classic alarm DA.png

Ønsker du en oversigt over af de alarmer, du kan opsætte? Klik her