Hvordan konverterer jeg et POI til en Plads i Trackunit Manager?
Hvordan konverterer jeg et POI til en Plads i Trackunit Manager?

Få mulighed for at se udstyrsstatus på tværs af pladser ved manuelt at konvertere et POI til en pladstype efter eget valg.

Opdateret over en uge siden

Med introduktionen af Pladser i Trackunit Manager blev eksisterende POI'er i Manager Classic automatisk overført til Pladser og klassificeret som Classic POI. Selvom det stadig er muligt at arbejde med POI'er i Manager Classic i begrænset omfang, anbefales det at skifte til Pladser for at få et opdateret overblik over udstyrsstatus på tværs af pladser.

Sådan konverterer du POI'er til Pladser i Trackunit Manager

Log ind på Trackunit Manager

1. Åbn appen Pladser

2. Vælg en plads af typen Classic POI i listen over pladser eller på kortet

3. Klik på Rediger plads

4. Læs og klik på Fortsæt for at godkende pop op-notifikationen

5. Vælg en Pladstypebetegnelse fra listen og klik på Næste

6. Tilføj relevante oplysninger på siden Detaljer

7. Klik på Gem for at afslutte konverteringen af pladsen

POI conversion.png