Hvordan opsætter jeg en områdealarm i Manager Classic?

Opsæt et område for at få besked, når enheden bevæger sig ind i eller forlader et angivet område.

Opdateret over en uge siden

Bemærk: Zoner og POI er blevet erstattet af Pladser. Områdealarmer er blevet erstattet af Alarmer for logging af logistik og Alarmer for pladsbaseret tyveri i den nye version af Trackunit Manager.

Vi anbefaler, at du begynder at bruge Alarmer og Pladser i Trackunit Manager så snart som muligt for at få adgang til de nyeste funktioner.

Opsæt en områdealarm

Du skal oprette et område, før du opsætter en områdealarm. Få mere at vide om, hvordan du opretter områder her

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Alarmer

3. Klik Ny alarm og vælg Områdealarm

4. Indtast Navn på alarmen

5. Vælg de enheder, du ønsker at overvåge

6. Vælg, om alarmen skal udløses, når enheden er i det valgte område, er udenfor det valgte område, bevæger sig ud af det valgte område eller ikke er ankommet til det valgte område på det angivne tidspunkt

7. Vælg de personer der skal have besked, når alarmen udløses

8. Klik Gem for at gemme og afslutte

Create zone alarm DK.png

Opsæt en kritisk alarm

Modtag en besked, og se alarmen i opmærksomhedslisten ved at opsætte en Kritisk hændelse.

1. Gå til fanen Advarsler

2. Find og klik på den alarm, du vil rediger

3. Skub toggle-knappen for Kritisk hændelse for at aktivere beskeder i opmærksomhedslisen

4. Klik på Gem for at gemme og afslutte

critical alarm navigation DA.png
edit classic alarm DA.png

Ønsker du en oversigt over af de alarmer, du kan opsætte i Manager Classic? Klik her