Alle samlingerTrackunit ManagerPladser
Hvordan konverterer jeg et Område til en Plads i Trackunit Manager?
Hvordan konverterer jeg et Område til en Plads i Trackunit Manager?

For at udnytte fordelene ved udstyrsstatus på tværs af Pladser kan du manuelt konvertere et Område til en Plads-type efter eget valg.

Opdateret over en uge siden

Med introduktionen af Pladser i Trackunit Manager blev eksisterende Områder i Manager Classic automatisk overført til Pladser og klassificeret som Classic-områder.

Selv om det stadig er muligt at arbejde med Områder i Manager Classic i begrænset omfang, anbefales det at skifte til Pladser for at få et opdateret billede af udstyrets status på tværs af arbejdspladser.

Konverter Områder til Pladser i Trackunit Manager

1. Log på Trackunit Manager

2. Åbn appen Pladser

3. Vælg en plads af typen Classic-zone fra listen over pladser eller fra kortet

4. Klik på Rediger plads

5. Læs og klik Fortsæt for at bekræfte pop-op-meddelelsen

6. Vælg en pladstype fra listen og klik Næste

7. Tilføj eventuelle detaljer og klik Gem for at afslutte

Sites to zones 1.png

Sites to zones 2.png

Sites to zones 3.png