Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerFejlfinding
Mit kontoaktiveringslink er udløbet. Hvordan får jeg et nyt?
Mit kontoaktiveringslink er udløbet. Hvordan får jeg et nyt?

Hvis dit kontoaktiveringslink er udløbet, skal kontoadministratoren sende aktiveringsmailen igen.

Opdateret over en uge siden

Som kontoadministrator kan du sende kontoaktiveringsmailen igen ved at følge nedenstående trin:

Log på Trackunit Manager

  1. Klik på appen Indstillinger nederst i venstre menu

  2. Klik på Brugere

  3. Klik på brugeren med statussen Afventer aktivering

  4. Klik på Gensend aktiverings-e-mail

Screenshot 2024-01-03 at 11.57.27.png

Screenshot 2024-01-03 at 12.06.07.png



💡 Tip:

Har du brug for mere hjælp? Få support i Trackunit Community

Find svar og få hjælp fra Trackunit medarbejdere og Community Eksperter​


Besvarede dette dit spørgsmål?