Alle samlingerPriser og fakturering
Hvordan læser jeg min faktura på View, Collect og Insight abonnementerne?
Hvordan læser jeg min faktura på View, Collect og Insight abonnementerne?

Fakturaerne har individuelle sektioner, der giver dig de oplysninger, du har brug for til at godkende, behandle og gennemføre betaling.

Opdateret over en uge siden

Fire vigtige ting, du skal kigge efter på din faktura

1. Fakturanr. | Fakturanummeret er unikt for hver enkelt faktura. Oplys dette nummer, hvis du har brug for assistance fra Trackunit i forbindelse med fakturering eller betaling.

2. Mængder/perioder | Dette repræsenterer den samlede mængde varer der afsendes, eller det antal abonnementsperioder, der faktureres. Bemærk, at dette antal kan være et andet, idet aktiverings- eller annulleringsdatoen ikke stemmer overens med faktureringsperioden.

3. Pris | Viser prisen på individuelle varer eller abonnementer.

4. Mængde | Den samlede mængde for hvert produkt eller ydelse. Dette beregnes ved at gange mængden/perioderne med den individuelle pris.

Herudover angiver beskrivelsen typen af varer eller abonnementer. Abonnementer angiver antallet af individuelle abonnementer. De aktuelle abonnementer er View 2.0, Collect, Collect 2.0, Insight og Insight 2.0.

Hvor kan jeg se abonnementet for en individuel enhed?

Serienr. under Specifikation refererer til specifikke enheder og giver dig en nem oversigt over din enheds abonnementer.

Bemærk, at Trackunit-regninger er baseret på serienumre og ikke på dine egne maskinnavne i Manager. Du kan downloade en oversigt over maskinnavne og serienumre fra Trackunit Manager i et Excel-ark for at krydstjekke. Sådan gør du:

1. Log ind i Trackunit Manager

2. Gå til Manager Classic --> Indstillinger --> Flåde

3. Klik Eksporter til Excel

4. Din flådevisning er nu blevet downloadet til din enhed i et Excel-ark.