Hvordan konfigurerer jeg input i Trackunit Verify?

På enheder med firmwareversion 63.08 og derover kan du tilpasse inputs til at matche dine behov.

Opdateret over en uge siden

Fabriksindstillingen for Trackunit-inputs er 9,5V og kan ændres (ned til 0,1V og op til 58V) i Trackunit Verify. Konfigurer input for at kunne imødekomme lokale standarder og for at få yderligere insights fra dine enheder.

Bemærk: Du skal være ejer af enheden for at konfigurere input og din Manager bruger skal have tilladelse til at redigere udstyr. Se her, hvordan du kontrollerer brugerrettigheder

Konfigurer inputs i Trackunit Verify

1. Brug dine Trackunit Manager kontooplysninger til at logge på

2. Angiv enhedens serienummer, og klik på Find

3. Scroll ned til menuen Actions, og klik på knappen Inputs Config

input config.png

4. Indstil de ønskede triggerværdier for hvert input. Vi anbefaler mindst 0,5V forskel mellem høj og lav spænding. Det bidrager til at reducere falske positiver.

• Høj [V]: Triggerværdi, når spændingen øges (9,5V som standard)
      Mellem 0 V og High [V] vil status for inputtet være OFF
      Mellem High [V] og 58V vil status for inputtet være ON

• Low [V]: Udløserværdi, når spændingen reduceres (7V som standard)
      Mellem 58V og Low [V] vil status for indgang være ON
      Mellem Low [V] og 0V vil status for indgang være OFF

5. Skift Invert slideren for at omvende input.

Bemærk: Når Invert slideren er rød, betyder det, at aflæsningen bytter rundt på høje/lave spændinger.

6. Brug Input 5 til at registrere, om lyssensoren er blevet eksponeret for lys, og Input 6 til at registrere aktivt relæ

7. Klik på Save for at gemme og afslutte

Bemærk: Knappen Inputs config vises kun på enheder med firmwareversion 63.08 og derover.