Alle samlingerIoT-enhederKin/KinEx
Hvordan deaktiverer og sletter jeg min Kin i Trackunit Go-appen?
Hvordan deaktiverer og sletter jeg min Kin i Trackunit Go-appen?

Find ud af, hvordan du deaktiverer og sletter din Trackunit Kin i Trackunit Go-appen.

Opdateret over en uge siden

For at deaktivere/slette en Kin i Trackunit Go appen, skal du være Administrator (ejer) af kontoen. Almindelige administratorer kan ikke deaktivere/slette Kin i Trackunit Go. Læs mere om brugerroller her

Log ind på Trackunit Go-appen

1. Søg efter den Kin, du vil deaktivere og slette, i søgelinjen (Search)

2. Vælg en Kin, og klik på de tre prikker

3. Klik på Slet udstyr (Delete Asset)

Dette kan gøres med alle Kin-enheder.

Screenshot 2023-12-11 at 11.07.37.jpeg