Alle samlingerIoT-enhederSpot
Hvordan aktiverer og installerer jeg Spot?

Følg nedenstående trin for at opsætte enheden og begynde at indsamle data om dit udstyr.

Opdateret over en uge siden

Enheden føjes til din konto, når den ankommer til din placering, men den vil ikke begynde at sende data, før den er aktiveret. Dette er for at undgå batteriforbrug under forsendelsen, eller mens enheden ligger på lager.

Aktivering af Spot

1. Start med at finde dit udstyr i Trackunit Go og tilføje metadata. Du kan tilføje/justere metadata i Go-appen eller i Trackunit Manager. Se, hvordan du gør det her

2. Aktiver enheden ved at rive klistermærket af på forsiden af hardwaren og udsætte den for direkte lys. Spot sender den første besked et par minutter efter klistermærket er fjernet. Transmissionen fortsætter alt afhængig af, hvordan du konfigurerer indstillingerne i Trackunit Manager

3. Når enheden er aktiv, vil LED-indikatoren på forsiden af Spot blinke grønt. Bemærk, at det kan tage op til 3 sekunder, før LED-indikatoren begynder at blinke.

Spot er nu klar til installere på dit udstyr.

Installation af Spot

Spot er let og enkel at montere og kan monteres på næsten alt. Den er designet til at forbinde større ikke-strømførende udstyr, såsom trailere, bærbare svejsere osv. Dog kan Spot placeres på enhver anden type udstyr, selv tungt eller strømførende udstyr, hvis du har brug for hurtigt at spore en maskine.

Hver Spot leveres med en brugervejledning i æsken. Denne vejledning beskriver i detaljer, hvordan du installerer enheden. Spot kan monteres vandret eller lodret.

• Ved lodret installation monteres Spot oprejst med antennen vendt mod himlen. LED'en er i den modsatte ende af antennen og vil være i bunden, når den installeres lodret

• Ved vandret installation monteres Spot vandret med antennen vendt mod himlen. LED'en vil være på venstre side ved korrekt montering

Spot-enheden fastgøres med to M4 (5/32") skruer gennem monteringshullerne og ind i monteringsoverfladen. Det anbefales at bruge en TX10 (0,6 Nm) skruetrækker til at stramme M4-skruerne. Vær opmærksom på ikke at overspænde.

Undlad at montere Spot i nærheden af eller ved siden af elektriske ledninger.

Find diagrammer og detaljerede instruktioner om installation i brugervejledningen, der leveres med enheden. Du kan også finde den på vores hjemmeside.