Alle samlingerIoT-enhederKin/KinEx
Hvordan installerer jeg Trackunit Kin/KinEx?

Trackunit Kin/KinEx er Bluetooth tags til sporing af udstyr, som du kan installere på alle former for ikke-strømdrevet udstyr.

Opdateret over en uge siden

Du kan montere Trackunit Kin/KinEx med lim, skruer eller strips:

• Anbefaling ved montering med lim: enkeltkomponent MS-polymerlim (rudelim)

Bemærk: Rengør overfladen med isopropyl eller acetone før montering.

• Anbefaling ved montering med skruer: pladeskrue med panhoved BN 13274, art. nr. 3060133.

• Montering med kabelbinder til kabel eller håndværktøj: Strips af rustfrit stål eller kraftig nylon – bredde 4,8 mm.

Du kan montere Trackunit Kin/KinEx på stort set alle typer af udstyr, som du ønsker at holde styr på. Andre opnår store fordele ved at montere Trackunit Kin på skovle, stampere, vibratorplader, hammere, spiralbor, lystårne, gaffeltrucks, gribeskovle og generatorer.

For at optimere Bluetooth-rækkevidden bør materiale, der forstyrrer eller blokerer signalet, f.eks. ved montering under eller inde i metal, undgås.

Se, hvordan du aktiverer og onboarder Trackunit Kin/KinEx, her