Hvordan ved jeg, om der er anmodninger, som jeg skal bearbejde?
Hvordan ved jeg, om der er anmodninger, som jeg skal bearbejde?

Få et overblik over anmodninger om adgang til support og deling af udstyr, der afventer din godkendelse.

Opdateret over en uge siden

Ved hjælp af forenklede notifikationer er du altid på forkant med de anmodninger, der skal bearbejdes.

Hvordan finder jeg en afventende anmodning?

Log ind på Trackunit Manager

1. Klik på indbakke-ikonet ved siden af dit brugernavn i øverste højre hjørne

2. Klik på en af de afventende anmodninger

Bemærk: Kun brugere med administrator- eller flådeadministratorroller vil kunne se ikonet for notifikationer, da de arbejdsgange, der i øjeblikket er tilføjet til listen, kun kan bruges af disse to roller.