Hvordan bruger jeg massesøgning til at generere en rapport med udstyr uden for Trackunit Manager?
Hvordan bruger jeg massesøgning til at generere en rapport med udstyr uden for Trackunit Manager?

Med massesøgningen kan du inkludere det udstyr, der eventuelt befinder sig uden for Trackunit Manager, når du udarbejder en rapport.

Opdateret over en uge siden

Med massesøgningen kan du inkludere det udstyr, der eventuelt befinder sig uden for Trackunit Manager, f.eks. i dit ERP-system, CRM eller i et Excel-dokument, når du udarbejder en rapport. Kopier og indsæt en kommasepareret liste over værdier i søgefeltet i massesøgning, og find nemt det relaterede udstyr i din flåde.

Sådan bruger du massesøgning

Log på Trackunit Manager

1. Gå til fanen Rapporter i menuen til venstre

2. Vælg den rapport, du vil generere

3. Klik på søgeikonet i Generer rapport-dialogboksen

4. Skub toggle-knappen for at aktivere Massesøgning

5. Kopier og indsæt dine værdier i søgefeltet
    F.eks. 123456, 654321, …, 9876543

bulk toggle_DK.png

Søg efter flere maskiner på én gang, baseret på den identifikation, du vælger:

• VIN

• Enhedens serienummer

• Eksternt referencenummer

Vælg en foretrukken afgrænser:

• Komma ( , )

• Kolon ( : )

• Semikolon ( ; )