Spring videre til hovedindholdet

Administrer brugeradgang til udstyr på en plads

Du kan bruge pladstilladelser til at give brugere adgang til alt udstyr, der er knyttet til en bestemt plads.

I stedet for at give adgang til det enkelte udstyr individuelt giver du brugeren adgang til pladsen. Deres adgang til udstyr opdateres derefter automatisk på baggrund af det udstyr, der er knyttet til den pågældende plads:

  • Når udstyr kommer ind på pladsen, får brugeren automatisk tilladelse til at se det.

  • Når udstyr forlader pladsen, fjernes brugerens tilladelse til at se udstyret via den pågældende plads automatisk.

Dette er nyttigt, når brugere har brug for adgang til udstyret på en bestemt plads, mens det udstyr, der er knyttet til den pågældende plads, kan ændre sig over tid.

Giv brugere tilladelse til at se udstyr på en plads

Log ind på Trackunit Manager.

  1. Naviger til appen Pladser, og vælg den plads, du vil administrere.

  2. Gå til fanen Udstyrstilladelser.

  3. Find den bruger, du vil give adgang til, og klik på tilføj-ikonet ud

    for brugerens navn.

Brugeren vises nu under Valgte elementer og kan se det udstyr, der er knyttet til pladsen.

Bemærk: Brugere, der allerede har tilladelse til at se alt udstyr, vises ikke på listerne over udstyrstilladelser. De har automatisk adgang til udstyr, der er knyttet til pladsen, og behøver ikke at tilføjes individuelt. Lær mere om brugerroller og tilladelser her


​

Tilbagekald tilladelse

Sådan fjerner du en brugers pladsbaserede udstyrstilladelse:

  1. Naviger til appen Pladser, og vælg den plads, du vil administrere.

  2. Gå til fanen Udstyrstilladelser.

  3. Find brugeren under Valgte elementer.

  4. Klik på fjern-ikonet

    for vedkommendes navn.

Brugeren har ikke længere tilladelse til at se pladsens udstyr via denne pladstilladelse.
​


💡 Tip:

Har du brug for mere hjælp?

Klik på Messenger-ikonet i nederste venstre hjørne for at kontakte kundesupport.


Besvarede dette dit spørgsmål?