Hvordan uploader jeg servicedokumenter til Manager Classic?

Tilføj servicedokumenter til Manager Classic for at dokumentere din flådes servicehistorik. Nedenfor ser du, hvordan dette gøres.

Opdateret over en uge siden

Bemærk: denne guide er til services oprettet i Manager Classic og gælder ikke Service Management appen. Læs mere om Service Management appen her

Tilføj servicedokumenter

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Indstillinger

3. Gå til Servicedokumenter

4. Klik Tilføj

• Navngiv dokumentet, og klik Vælg fil for at vælge det dokument, der skal tilføjes

5. Klik Gem for at gemme og lukke.

Redigér servicedokumenter

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Indstillinger

3. Gå til Servicedokumenter

4. Vælg det servicedokument, du ønsker at redigere, og klik Redigér

5. Klik Gem for at gemme og lukke

Slet servicedokumenter

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Indstillinger

3. Gå til Servicedokumenter

4. Vælg det servicedokument, du ønsker at redigere, og klik Slet