Hvordan bruger jeg fanen Adgangskontrol i Manager Classic?

Hvad enten du ønsker at tilføje, redigere eller slette nøgler, er det fanen Adgangskontrol, du skal bruge. Her er de grundlæggende fakta.

Opdateret over en uge siden

Bemærk: Fanen Adgangskontrol er placeret i Manager Classic.

Medarbejdernumer/IPAF-licens
Tilføj din medarbejderes IPAF (The International Powered Access Federation) -licensnummer.

Nøgle-ID
Vælg en nøgle på 1-16 cifre.

Nøglen er gyldig i
Angiv det tidsrum, brugeren har til at tænde køretøjet, maskinen eller bommen efter indlogning.

Nøglen udløber
Angiv det tidsrum, brugeren har fra slukning af køretøjet, maskinen eller bommen, og indtil han/hun skal logge ind igen.

Udløbsdato
Angiv, hvornår nøglen udløber og ikke længere er gyldig.

Prioritetsnøgle
Prioritér denne nøgle højere end andre nøgler. Enheden kan gemme 90 nøgler. Herudover er enheden afhængig af en forbindelse til vores database, således at det kan afgøres, om en nøgle er gyldig.

Administrativ nøgle
Tillad denne nøgle at give andre nøgler adgang. Fremvis en anden nøgle inden for 60 sekunder efter login med en administrativ nøgle for at lade den nye nøgle få adgang til enheden.

Adgang til følgende enheder
Fastlæg, hvilke enheder og grupper, din nøgle kan få adgang til.

Access control-tab DK.png