Hvilke brugerrettigheder er der i Manager Classic?

Her er en oversigt over de rettigheder, brugere kan have i Manager Classic.

Opdateret over en uge siden

Bemærk: Kun kontoadministratoren kan styre brugerrettigheder og adgang. Se, hvordan du administrerer brugertilladelser og -roller her

Classic rights_DA.png

Rettigheder

Når du inviterer en bruger til din konto, kan du tildele dem rettigheder i Manager Classic. Du kan læser mere om de rettigheder her:

Opdatering af rettigheder under modulet Opsætning

Giv brugeren rettigheder til at redigere indstillinger, som er placeret under fanen Opsætning. Brugeren vil være i stand til at redigere enhedsindstillinger, tilføje kunder og kontakter, tilføje servicedokumenter osv. Bemærk, at brugeren ikke vil kunne administrere brugere.

Opdatering af rettigheder under modulet Service

Giv brugeren rettigheder til at redigere indstillinger, som er placeret under fanen Service. Brugeren vil kunne tilføje, redigere og slette services.
Se hvordan du opsætter en service her

Skjul historiske data

Begræns brugerens adgang til at se historiske data. Brugeren vil ikke kunne se data, som er ældre end 24 timer. Bemærk, at brugeren ikke vil kunne oprette rapporter under fanen Rapporter.

Adgang til adgangskontrol med nøgle

Tildel brugerrettigheder til at redigere indstillinger under fanen Adgangskontrol. Brugeren vil kunne tilføje, redigere og slette adgangskontrol-nøgler. Markér feltet Tillad administrative nøgler for at tillade brugeren at administrere administrative nøgler.
Se hvordan du administrerer dine adgangskontrolnøgler her