Hvorfor modtager jeg ikke data fra min Kin/KinEx-enhed?

Opdaterer din Kin/KinEx ikke placeringen for dit udstyr? Her er en guide, der kan hjælpe dig med at løse problemet.

Opdateret over en uge siden

De mest almindelige årsager til, at du ikke modtager data fra din Kin/KinEx er, at

• Trackunit Kin/KinEx ikke befinder sig i en aktiv Trackunit Raw-enheds modtagelsesområde (TU600/TU700-serie).

• ingen smartphone, der bruger Trackunit Go-appen, befinder sig i nærheden.

• brugerne af Trackunit Go har deaktiveret Kin/KinEx-dataoverførslen i deres indstillinger.

• din Kin/KinEx er løbet tør for batteri.

Kontrollér, om der er en aktiv Trackunit Raw-enhed i modtagelsesområdet.

Find det udstyr, du gerne vil tjekke, i Trackunit Manager under Hjem. Klik på udstyret for at gå til udstyrssiden. Her kan du se, om der er en aktiv Trackunit Raw-enhed i nærheden af udstyret.

Kontrollér indstillingerne for din Trackunit Go-app

I Trackunit Go kan du vælge mellem tre forskellige indstillinger for Kin/KinEx-dataoverførsel under Indstillinger --> Overfør Kin-data.

1. Tillad ikke: Kin/KinEx-data overføres ikke.

2. Kun når åben: Trackunit Go vil kun indsamle og overføre data, når appen er åben og aktiv på din smartphone.

3. Altid: Trackunit Go vil også indsamle og overføre data, når appen ikke er åben på din smartphone. Dette er den mest optimale valgmulighed for at øge synligheden og positioneringen af Kin, når der er begrænset udstyr med installerede Raw-enheder (TU600/700) i nærheden.

Vi anbefaler altid at lade Trackunit Go indsamle og overføre data, da dette skaber den bedste samlede Kin/KinEx-oplevelse.

Batteriskift

Efter op til fem års brug kan Kin/KinEx-tagget være løbet tør for batteri og derfor være stoppet med at sende et signal. Lavt batteriniveau signaleres af Kin/KinEx LED-lampen med et rødt blink for hver 9 sekunder.

Hvis dit Kin/KinEx-tag er løbet tør for batteri, skal du udskifte det med et nyt Kin/KinEx-tag.