Alle samlingerIoT-enhederSpot
Hvordan redigerer jeg transmissionsintervallet for min Spot-enhed i Manager Classic?
Hvordan redigerer jeg transmissionsintervallet for min Spot-enhed i Manager Classic?

Brug Manager Classic til at tilpasse Spot-enhedens transmissionsinterval til dit behov.

Opdateret over en uge siden

Spot-indstillinger i Manager Classic

Interval i timer

Enheden vågner med regelmæssige intervaller for at sende data. Intervallet er som standard indstillet til hver 24. time. Den kan konfigureres til at sende data hver 2., 4., 6., 8., 12., 24. eller 48. time.

Vågnetid

Enheden vågner på dette tidspunkt for at sende data. Derefter sender den data i det valgte interval.

Bevægelse

Enheden overfører data, når der registreres bevægelse på baggrund af følgende:

• Accelerationsmåleren registrerer vibration

• Enhedens hastighed (data fra GPS) svarer til eller er højere end 12 km/t eller 7 mph

• Enheden blev vækket af accelerationsmåleren og slumretiden var kortere end 30 minutter

Efter bevægelsesregistrering vil enheden vågne hver time for at konstatere, om enheden stadig er i bevægelse. Det vil den blive ved med at gøre, indtil enheden er stoppet. Der pinges kun for 5 bevægelser i træk. Derefter bliver enheden stille. Når det er konstateret, at enheden er stoppet, pinges der igen.

Sporing

Enheden overfører data hvert 15. minut i 4 timer. Dette sker ifølge den valgte vågnetid og interval.

Batteri udskiftet

Det anslåede batteriniveau nulstilles til 100 %.

Redigér Spot-indstillinger i Manager Classic

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Opsætning

3. Gå til Flåde

4. Vælg den enhed, du vil redigere fra Flåde, og klik Redigér

5. Redigér opsætningen i forhold til dine ønsker

6. Klik Gem

Bemærk: Ændringer i opsætningen af Spot-enheden træder i kraft næste gang, enheden overfører data. En ny præaktiveret enhed vil fortsætte med at vise “opsætning ikke aktiv på enheden”, indtil vågnetiden lader enheden konfigurere sig selv.