Alle samlingerTrackunit ManagerMin flåde
Hvordan tilføjer eller redigerer jeg specifikationsdata?

Omdøb din enhed, og tilføj specifikationsdata, så du nemt kan identificere din enhed i Trackunit Manager og udnytte dataene i vores database

Opdateret over en uge siden

For at redigere dine enheder skal du enten være kontoadministrator eller have fået tildelt redigeringsrettigheder af kontoadministratoren. Læs mere om brugertilladelser og -roller her

Brugere, som har tilladelse til at se bestemt udstyr, kan kun redigere enheders navn og eksterne reference.

Hvad er specifikationsdata?

Specifikationsdata er oplysninger, som du tilføjer for at beskrive det udstyr, som din enhed er forbundet til. Dette omfatter navn, udstyrstype, model, produktionsår og serienummer. Udfyldelse af disse specifikationer beriger metadataene og gør dine dataanalyser mere effektive.

Hvad viser metadatascoren mig?

Den gennemsnitlige metadatascore i Hjem viser dig, hvor stor en procentdel af dine enheder, der har fået tilføjet specifikationsdata. Dette omfatter alle maskiner, alt udstyr, alt tilbehør og alle værktøjer i din flåde.

Jo højere denne score er, jo tættere er du på at opnå de maksimale fordele ved mere effektive og fleksible analyser på tværs af din flåde på Trackunit-platformen.

En lav metadatascore kan forbedres ved at udfylde dine enheders manglende oplysninger under fanen Specifikation. Læs videre for at finde ud af, hvordan du gør det!

Du kan tilføje specifikationsdata på tre måder:

• I Trackunit Manager

• I Trackunit Go

• I Manager Classic

Tilføj specifikationsdata i Trackunit Manager

Log ind på Trackunit Manager

1. Søg efter og vælg enheden på flådelisten

2. Vælg Specifikation i venstre side i oversigten over det specifikke udstyr

3. Klik på Rediger for at tillade redigering af specifikationsfelterne

4. Klik på Match maskinen, og find det nøjagtige match til din maskine i rullemenuen for at føje tekniske detaljer, billeder og dokumenter fra Speccheck til dine maskinspecifikationer

Bemærk: Ikke alle maskiner er tilgængelige i Speccheck.

5. Klik på billedet i øverst til venstre for at ændre billedet af udstyret

6. Klik på Rediger grupper for at føje enheden til grupper (hvis ønsket) og organisere din flåde Se, hvordan du bruger grupper til at administrere udstyr og personer, her

7. Tryk på Gem, når du er færdig

Tilføj specifikationsdata i Trackunit Go

Log ind på Trackunit Go

1. Find dit udstyr, og vælg Specifikationer i menuen med de tre prikker i øverst til højre

2. Klik på Rediger

3. Indtast enhedens navn

4. Tilføj udstyrets mærke

5. Udfyld supplerende oplysninger, herunder type, model, produktionsår og VIN, så du nemt kan identificere dit udstyr i systemet eller rapporterne

6. Upload et billede af udstyret for nem identifikation

7. Tryk på Færdig, når du er færdig

Set up spot in go.png

Tilføj specifikationsdata i Manager Classic

Log ind på Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic → Opsætning → Flåde

2. Indtast enhedens navn eller serienummer

3. Vælg enheden fra flådelisten, og klik på Rediger

4. Tilføj maskinens mærke, type, produktionsår og model under Udstyrsinformation

5. Klik på Gem for at gemme og afslutte

Classic machine specification.png