Alle samlingerPriser og fakturering
Hvordan tilføjer jeg et indkøbsordrenummer på min faktura?

For at gøre den interne fakturagodkendelse nemmere kan du have brug for at få et indkøbsordrenummer trykt på din faktura.

Opdateret over en uge siden

Kender du allerede indkøbsordrenummeret?

Kontakt vores Customer Support team ved at åbne Messenger i nederste venstre hjørne af denne side og klik på »Beskeder« --> »Send os en besked«.

Vælg "Jeg har spørgsmål til detaljerne i en faktura, kreditnota eller opkrævning", og vælg derefter "Jeg har spørgsmål til min faktura eller kreditnota"

Vores Customer Support team hjælper dig videre med derfra.

Har du allerede modtaget din faktura, og mangler indkøbsordrenummeret på fakturaen?

Hvis du allerede har modtaget din faktura, og den mangler et indkøbsordrenummer, kan du kontakte os på revenueandbilling@trackunit.com. Oplys dit fakturanummer og dit indkøbsordrenummer. Derefter kan vi tilføje indkøbsordrenummeret på din faktura.

💡 Tip:

Har du brug for mere hjælp? Få support fra Trackunit Community.

Find svar og få hjælp fra Trackunit Tech Support og Community Experter