Alle samlingerPriser og fakturering
Hvordan læser jeg min faktura for abonnementerne View, Collect og Insight?
Hvordan læser jeg min faktura for abonnementerne View, Collect og Insight?

Trackunit udsteder fakturaer, der indeholder de oplysninger, du har brug for til at godkende, behandle og gennemføre betaling.

Opdateret over en uge siden

Denne artikel forklarer fakturaen for følgende abonnementer

• View

• Collect

• Insight

5 vigtige ting, du skal kigge efter på din faktura

1. Fakturanummer | Fakturanummeret er unikt for hver enkelt faktura. Oplys dette nummer, hvis du har brug for hjælp fra Trackunit i forbindelse med fakturering eller betaling.

2. Antal/Binding | Dette repræsenterer det samlede antal varer, der afsendes, eller det antal abonnementsperioder, der faktureres. Bemærk, at dette antal kan være skævt, da aktiverings- eller annulleringsdatoen muligvis ikke stemmer overens med faktureringsperioden.

3. Pris | Viser prisen på individuelle varer eller abonnementer.

4. Beløb | Det samlede beløb for hver varelinje. Dette beregnes ved at gange antallet/bindingsperioderne med den individuelle pris.

5. Forfaldsdato | Sidste dato for betaling for at betalingen bliver anset som betalt til tiden.

Herudover angiver Beskrivelse typen af varer eller abonnementer. De aktuelle abonnementstyper er View 2.0, Collect, Collect 2.0, Insight og Insight 2.0.

På side 2 i fakturaen finder du kundenavn og -adresse samt Trackunits bankoplysninger, e-mail, telefonnummer osv.

How do I read my invoice2.png

Hvor kan jeg se abonnementet for en individuel enhed?

Sammen med PDF-fakturaen modtager du en CSV-fil. Filen indeholder oplysninger om de enheder, du opkræves betaling for:

• Serienummer

• Model

• Varekode (navnet på enhedens abonnement)

• Faktureringsperiode (start- og slutdato)

• Bindingsperiode

• Valuta

• Pris

Hvis din faktureringsmail ikke kan modtage CVS-filer, kan du kontakte vores team. De kan konvertere abonnementsoplysningerne til en PDF-fil.

Når du åbner CVS-filen, ser den sådan her ud:

CSV file invoice.png

Du kan vælge at konvertere den til en Excel-fil, så du får et større overblik. Se nedenfor, hvordan du gør det.

CSV to Excel invoice.png

Hvordan konverterer jeg min CVS-fil til en Excel-fil?

1. Åbn CVS-filen, og markér hele kolonne A ved at klikke på "A"

2. Vælg fanen Data i den øverste menu, og vælg Tekst til kolonner

convert to excel1.png

3. Behold markeringen i Afgrænset, og tryk på Næste

convert to excel step 1.png

4. Markér feltet Komma i næste trin, og tryk derefter på Næste

convert to excel 2.png

5. Sørg for, at Generelt er markeret i sidste trin, og klik derefter på Udfør

convert to excel step 3.png

Nu har du et Excel-ark med kolonner for serienummer, model, varekode, kundereference, VIN, periodens startdato, periodens slutdato, bindingsperiode, periodemultiplikator, valuta og pris.

💡 Tip: Trackunits fakturaer er baseret på serienumre fremfor på de navne på udstyret, som du har angivet i Trackunit Manager. Du kan downloade en oversigt over navne på udstyr og serienumre fra Trackunit Manager i et Excel-ark for at krydstjekke.

Sådan gør du:

Log ind i Trackunit Manager.

1. Gå til Manager Classic --> Opsætning --> Flåde.

2. Klik på Eksporter til Excel.

3. Din flådevisning er nu blevet downloadet til din enhed i et Excel-ark.