Hvordan planlægger jeg en rapport?

Se her, hvordan du kan planlægge standardrapporter og automatisk sende dem til folk i og uden for din organisation.

Opdateret over en uge siden

Før du kan planlægge en rapport, skal du oprette den.

Opret en rapport

Log på Trackunit Manager

1. Vælg fanen Rapporter

2. Klik på den rapport, du vil planlægge

3. Angiv datointerval, filtre osv. for rapporten og klik på Udarbejd rapport

udarbejd rapport.png

Planlæg rapporten

1. Klik på Planlæg

2. Navngiv rapporten. Navnet vil blive inkluderet i e-mailen til modtagerne

3. Tilføj e-mail adresser på de personer, der skal modtage rapporten. Du kan tilføje flere modtagere

4. Vælg Hyppighed* for din rapport fra drop-down menuen

* Hyppighed
    Du kan vælge daglige, ugentlige eller månedlige planlagte rapporter.

• Daglige rapporter vil inkludere de seneste 24 timers maskinaktivitet

• Ugentlige rapporter vil omfatte 7 dage med maskinaktivitet startende på den dag i ugen, du angiver

• Månedlige rapporter indeholder en maskines aktivitet i den foregående kalendermåned og bliver leveret den første dag i den efterfølgende måned (en månedlig rapport for 1. januar, vil f.eks. blive leveret den 1. februar)

5. Vælg, hvilket Format du ønsker at sende rapporten i

6. Vælg sprog for rapporten

7. Klik på Gem tidsplan for at gemme og planlægge din rapport

Når du har gemt din planlagte rapport, kan du finde den sammen med alle dine planlagte rapporter på fanen Planlagte rapporter.

udarbejd rapport1.png

Rediger en planlagt rapport

1. Gå til Rapporter

2. Vælg den Planlagte rapport, du vil redigere

3. Rediger navn, modtagere, hyppighed, format og/eller sprog

4. Klik på Mere for at vælge Rediger rapportparametre eller Gem som ny

💡 Tip:

Vælg Rediger rapportparametre, hvis du f.eks. vil tilføje en ny maskine til listen, eller ændre de timer eller dage, du har angivet, da du oprettede rapporten.

Vælg Gem som ny, hvis du vil duplikere den aktuelle rapportopsætning.

5. Klik på Gem tidsplan for at gemme dine ændringer

rediger rapport.png