Alle samlingerTrackunit ManagerAlarmer
Hvordan opretter jeg en aktivitetsalarm i Trackunit Manager?
Hvordan opretter jeg en aktivitetsalarm i Trackunit Manager?

Opret aktivitetsalarmer for at blive informeret om dit udstyrs batteri-, brændstof- eller DEF-tankniveau.

Opdateret over en uge siden

Aktivitetsalarmerne informerer dig om dit udstyrs batteri-, brændstof- eller DEF-tankniveauer samt lufttemperatur, så du ikke behøver at bruge tid på at kontrollere hver maskine manuelt.

Konfigurer alarmernes alvorsgrad for at se kritiske hændelser på din opmærksomhedsliste og på dit udstyrs statusside. Selv hvis de ikke er kritiske, registrerer vi alle udløste alarmer og føjer dem til dit udstyrs hændelseslog.

Du kan oprette alarmer for fire parametre af Insights for udstyret:

• Brændstofniveau (%)

• Batterispænding (V)

• DEF-tankniveau (%)

• Omgivende lufttemperatur (℃/°F)

Administrer din flådes funktionsdygtighed, og sørg for, at alt er driftsparat, ved at opsætte betingelser for, hvornår disse fire parametre skal udløse en aktivitetsalarm, så du får besked:

• når udstyr skal tankes op eller ved potentielt tyveri af brændstof

• når batteriet drænes på elektrisk udstyr

• for at sikre, at din DEF-tank ikke løber tør og dermed forhindrer optimal motorydelse

• når lufttemperaturen har ændret sig markant og dermed angiver, at der potentielt er fejl eller problemer

Bemærk: Alarmerne bliver automatisk deaktiveret, når den betingelse, der har udløst alarmen, er blevet afhjulpet. Hvis en alarm for eksempel er indstillet til at blive udløst, når en maskines brændstofniveau er under 25 %, vil alarmen blive deaktiveret, når maskinen er blevet optanket, og brændstofniveauet igen er over 25 %. Det betyder, at alarmen forsvinder fra opmærksomhedslisten, og at maskinen ikke længere vil være markeret som kritisk.

Sådan opretter du aktivitetsalarmer i Trackunit Manager

1. Log ind på Trackunit Manager

2. Gå til appen Alarmer

3. Klik på Opret ny alarm

4. Vælg Aktivitetsalarm, og klik på Næste

5. Vælg, om dette skal udløse en kritisk alarm eller en log

6. Vælg din ønskede parameter, for eksempel Brændstofniveau, i rullemenuen Vælg insight

7. Angiv den værdi, der definerer, hvornår alarmen skal udløses, f.eks. 20 %, og klik på Næste

8. Vælg hele flåden, grupper eller specifikt udstyr, som du vil overvåge, og klik på Næste

9. Vælg de personer, der skal underrettes, når alarmen udløses (valgfrit), og klik på Næste

10. Giv alarmen et navn

11. Gennemgå alarmkonfigurationen, og klik på Opret alarm

Bemærk: Det kræver 3 aflæsninger under udløserværdien, for at alarmen udløses. Det er for at sikre, at du for eksempel ikke modtager en besked under en firmwareopdatering, hvor batterispændingen kan falde.

operational alerts.png