Sådan opdaterer eller sletter du en eksisterende alarm
Opdateret over en uge siden

Opdater en eksisterende alarm

1. Gå til Alarm-appen

2. Klik på den alarm, du ønsker at opdatere. Dette vil åbne en dialogboks med detaljer om alarmen

3. Deaktivér knappen Alarmtilstand, hvis du ønsker at deaktivere alarmen midlertidigt

4. Klik på Redigér for at redigere alarmopsætningen og foretage de ønskede ændringer

5. Gå til Trin 5 i vejledningen, og klik på Opret alarm for at afslutte og opdatere alarmen

Work With Alerts DA 2.png

Sådan sletter du en eksisterende alarm

1. Gå til Alarm-appen

2. Vælg den alarm, du ønsker at slette. Dette vil åbne en dialogboks med detaljer om alarmen.

3. Klik på Slet

4. Bekræft, at du vil slette alarmen