Adgangsnøgler definerer, hvordan og hvor operatører kan få adgang til dit udstyr. Når du har oprettet en operatør, kan du oprette en nøgle og tildele den til den pågældende operatør for at give adgang til specifikt udstyr, bestemte pladser, grupper eller hele din flåde.
Kun operatører, der skal kunne låse udstyr op og betjene det, har brug for en nøgle. Hvis en operatør kun skal gennemføre inspektioner, behøver du ikke at oprette en nøgle til vedkommende.
Før du begynder:
Opret først operatøren. Se Konfiguration af operatører
Sørg for, at din hardware understøtter den adgangstype, du ønsker at bruge.
For at bruge en digital nøgle skal dit udstyr være forsynet med en Bluetooth-aktiveret TU600- eller TU700-enhed og et relæ
For at bruge de andre adgangstyper skal du bruge et DualID eller et K300-tastatur
Du skal være administrator eller flådeadministrator for at kunne bruge Adgangsadministration i Trackunit Manager. Læs mere om brugerroller her
Hvordan opretter jeg en nøgle og tildeler den til en operatør?
Log ind på Trackunit Manager
Gå til appen Adgangsadministration via menuen til venstre
Klik på fanen Nøgler
Klik på Opret ny nøgle
Bemærk: For at tildele nøgler til operatører skal du vælge Personlig nøgle.
Ikke-personlige nøgler tildeles ikke specifikke operatører.Vælg en operatør fra listen
Klik på Næste
Vælg det udstyr, de grupper, de pladser eller den flåde, som operatøren skal kunne få adgang til
Klik på Næste
Vælg, hvordan operatøren skal autentificeres, når der skaffes adgang til det valgte udstyr (for eksempel digital nøgle, PIN eller nøglekort). Læs mere om adgangstyper her
Indstil datoerne Fra og Til
Klik på Næste
Gennemgå dit valg, og klik på Opret nøgle
Hvordan redigerer eller sletter jeg en nøgle?
Log ind på Trackunit Manager
Gå til appen Adgangsadministration via menuen til venstre
Klik på fanen Nøgler
Vælg de nøgler, du vil redigere, og klik på Rediger i den blå bjælke nederst på skærmen
I dialogboksen kan du redigere:
Slutdato
Beskrivelse
For at slette en nøgle skal du vælge den eller de nøgler, du vil slette, og klikke på Slet i den blå bjælke nederst på skærmen
💡 Tip: Hvis du vil redigere det kundenavn, der er knyttet til nøglen, kan du gøre det i appen Kunder
💡 Tip:
Har du brug for mere hjælp?
Klik på Messenger-ikonet i nederste venstre hjørne for at kontakte kundesupport.





