Alle samlingerTrackunit ManagerUdnyttelse
Hvordan virker Udnyttelse for Kin og Spot?

Udnyttelses-appen giver dig mulighed for bedre at forstå din flåde. Lær, hvordan du læser den data, der indsamles af Kin- og Spot-enheder.

Opdateret over en uge siden

Trackunit Kin og Trackunit Spot indsamler akkumulerede bevægelsesdata, som rapporteres til Trackunit Manager som udnyttelsesdata. Kin overfører data, når den er inden for rækkevidde af en Trackunit Raw-enhed eller en mobilenhed, hvor Trackunit Go-mobilappen kører. Spot overfører data uafhængigt af andre enheder.

Du kan finde Udnyttelsesdata på statussiden i Asset Home.

I tabellen nedenfor, kan du se eksempler på, hvordan udnyttelsesdata vises i forskellige rapporteringsscenarier.

kin and spot utilization.png

• Rapporteringscenarie 1: Trackunit Kin/Spot har rapporteret dagligt, og daglig bevægelse vises i minutter.

• Rapporteringscenarie 2: Trackunit Kin/Spot har rapporteret, men der er ikke registreret bevægelse.

• Rapporteringscenarie 3: Trackunit Kin/Spot har ikke rapporteret dagligt, og bevægelsesdata fordeles over den anførte periode.

Hjælp os med at forbedre brugeroplevelsen ved at besøge og kommentere i vores Product Portal