Hvordan opsætter jeg en punktalarm i Manager Classic?

Opsæt en punktalarm for at få besked, når en enhed bevæger sig til eller fra et interessepunkt (POI).

Opdateret over en uge siden

Bemærk: Zoner og POI (Point of Interest) er blevet erstattet af Pladser. Områdealarmer er blevet erstattet af Alarmer for logging af logistik og Alarmer for pladsbaseret tyveri i den nye version af Trackunit Manager.

Vi anbefaler, at du begynder at bruge Alarmer og Pladser i Trackunit Manager så snart som muligt for at få adgang til de nyeste funktioner.

Du skal oprette et POI, inden du opsætter en punktalarm. Få mere at vide om, hvordan du opretter POI'er her

Opsæt en punktalarm

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Alarmer

3. Klik Ny alarm og vælg Punktalarm

4. Indtast Navn på alarmen

5. Vælg de enheder, du ønsker at overvåge

6. Vælg, om alarmen skal udløses, når enheden bevæger sig ind i det valgte punkt, bevæger sig væk fra det valgte punkt, eller ikke er ankommet til det valgte punkt på det angivne tidspunkt

7. Angiv, hvor langt fra POI enheden skal være, før alarmen udløses

8. Vælg de personer der skal have besked, når alarmen udløses.

9. Klik Gem for at gemme og afslutte.

Create point alarm DK.png

Opsæt en kritisk alarm

Modtag en besked, og se alarmen i opmærksomhedslisten ved at opsætte en Kritisk hændelse.

1. Gå til fanen Advarsler

2. Klik på den alarm, du vil redigere

3. Skub toggle-knappen for Kritisk hændelse for at aktivere beskeder i opmærksomhedslisen

4. Klik på Gem for at gemme og afslutte

critical alarm navigation DA.png
edit classic alarm DA.png

Ønsker du en oversigt over af de alarmer, du kan opsætte? Klik her