Hvordan opsætter jeg en bevægelsesalarm i Manager Classic?

Opsæt en bevægelsesalarm for at få besked, når enheden bevæger sig inden for de angivne intervaller.

Opdateret over en uge siden

Bemærk: Bevægelsesalarmerne er blevet erstattet af Alarmer om bevægelsesbaseret tyveri i den nye version af Trackunit Manager.

Vi anbefaler, at du begynder at bruge Alarmer in Trackunit Manager så snart som muligt for at få adgang til de nyeste funktioner.

Opsæt en bevægelsesalarm

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Alarmer

3. Klik Ny alarm og vælg Bevægelsesalarm

4. Indtast Navn på alarmen

5. Vælg de enheder, du ønsker at overvåge

6. Vælg, hvornår du vil have besked om bevægelse. Bemærk, at bevægelsesalarmen kun bliver udløst når enheden registrerer tænding og hastighed over 8 km/t

7. Vælg de personer der skal have besked, når alarmen udløses

8. Klik Gem for at gemme og afslutte

Create movement alarm DK.png

Opsæt en kritisk alarm

Modtag en besked, og se alarmen i opmærksomhedslisten ved at opsætte en Kritisk hændelse.

1. Gå til fanen Advarsler

2. Klik på den alarm, du vil redigere

3. Skub toggle-knappen for Kritisk hændelse for at aktivere beskeder i opmærksomhedslisen

4. Klik på Gem for at gemme og afslutte

critical alarm navigation DA.png
edit classic alarm DA.png

Ønsker du en oversigt over af de alarmer, du kan opsætte? Klik her