Hvordan føjer jeg metadata til maskiner i Trackunit Manager?
Hvordan føjer jeg metadata til maskiner i Trackunit Manager?

Se hvordan du tilføjer metadata til din flåde for at katalogisere dit udstyr bedre.

Opdateret over en uge siden

Det er vigtigt at tilføje andre relevante oplysninger end standard metadata, f.eks. mærke og model, for at katalogisere dit udstyr bedre. En kombination af standard og brugerdefinerede felter gør det muligt for dig at organisere yderligere metadata og tilføre vigtig kontekst, der gør datakategorisering og søgningsprocesser bedre for dig og dine slutkunder.

Der er to felttyper:

• Standardfelter: Disse felter er ekstra felter, der tilbydes som standard af Trackunit, og du kan føje felterne til enhver maskine, hvis det er relevant.

• Brugerdefinerede felter: Disse er ægte brugerdefinerede felter, der kan bruges til at tilføje dine specifikke data eller data, som du har brug for. Brugerdefinerede felter er kun tilgængelige for kunder med Lift og Leap- eller Evolve og Expand-abonnementer. Brugerdefinerede felter er kun tilgængelige via API-adgang. Du kan læse mere om brugerdefinerede felter i vores Developer Hub, eller du kan kontakte din Trackunit-repræsentant for at få at vide, hvordan du kommer i gang.

Tilføjelse og redigering af standardfelter

1. Vælg den ønskede maskine i liste- eller kortvisningen for flåden

2. Vælg Specifikation for udstyret i menuen til venstre

3. Klik på Rediger for at få vist en anden knap ved navn Administrer brugerdefinerede felter, som du også kan klikke på

4. Du får vist en liste over de standardfelter, som du kan vælge. Vælg de ønskede felter, og klik på Gem

5. Afhængigt af det felt, du har tilføjet, har du forskellige muligheder såsom en dropdown-menu med forudfyldte værdier, fri tekst, dato m.m.

6. Indtast den relevante værdi, og klik på Gem

Filtrering ved brug af standardfelter

En af de største fordele ved standardfelterne er at bruge dem til en brugerdefineret filtrering og sortering af din flåde i Manager.

1. Gå til listevisning af flåde

2. Klik på filterikonet øverst til venstre i flådetabellen tæt på filtrene

3. Rul ned til bunden for at se listen over standardfelter, du kan bruge til filtrering

4. Vælg det standardfelt, som du vil føje til tabellen, ved at klikke på stjernen. Nu er dette felt blevet tilføjet som en filtermulighed og som en kolonne i tabellen.

Du kan filtrere din flåde eller sortere efter dette datapunkt.