Hvordan bruger jeg lock/unlock-funktionen i Manager Classic?
Hvordan bruger jeg lock/unlock-funktionen i Manager Classic?

Hvis din enhed ikke er kompatibel med DualID- eller iButton-læsere, kan du gøre din maskine immobil med lock/unlock-funktionen.

Opdateret over en uge siden

Bemærk: Lock/unlock-funktionen kræver et relæ. Se installationsvejledningen for din enhed for at få flere oplysninger.

Enheder, der er konfigureret til andre typer af adgangskontrol, kan ikke bruge lock/unlock-funktionen.
Din enhed skal have GSM-forbindelse, for at du kan bruge lock/unlock-funktionen.

Aktivér lock/unlock-funktionen

Vores Customer Support team kan hjælpe dig med at aktivere lock/unlock-funktionen.

Kontakt vores Customer Support team ved at åbne Messenger i nederste venstre hjørne af denne side og klik på »Beskeder« --> »Send os en besked«.

Vælg "Jeg har brug for hjælp til fejlfinding, installationer eller kvalitetskrav", og vælg derefter "System fejlfinding (Manager eller mobil apps)"

Vores Customer Support team hjælper dig videre derfra.

Lock/unlock dine maskiner

Log på Trackunit Manager

1. Gå til Manager Classic

2. Gå til Kort

lock:unlock kort.png
  3. Åbn Oversigt. Hængelåsen angiver enhedens aktuelle status

4. Vælg den enhed, du vil låse eller låse op, fra listen

5. Tryk på Lås enheder/lås enheder op

lock:unlock oversigt.png