Alle samlingerMarketplace
Hvordan installerer og konfigurerer man apps fra Trackunit Marketplace?
Hvordan installerer og konfigurerer man apps fra Trackunit Marketplace?

Marketplace givere dig adgang til en hub af partnerskab, samarbejde og kreativitet med lettere adgang til nye digitale muligheder.

Opdateret over en uge siden

På Marketplace kan du kigge igennem kataloget over apps, der stilles til rådighed af Trackunit og eksterne udviklere.

Forskellige forretningsmodeller, som f.eks. tilføjelser, opgraderingspakker, prisfastsættelse via en enkelt app, bundter osv., understøttes.

På Marketplace kan du:

• Udnytte data feeds til at forbedre eller udvide dine tilslutningsmuligheder

• Drage fordel af tilslutningsmuligheder via Trackunit eller dine egne apps

• Oprette dine egne apps oven på Trackunits fundament og datasø

• Få adgang til apps fra tredjeparts leverandører, der er designet til at forbinde parter inden for byggesektoren

Adgang til Marketplace fra din Trackunit Manager-konto

Knappen øverst til højre forbinder dig med Marketplace. Du får adgang til hjemmesiden, hvor du kan finde alle de tilgængelige apps.

Du kan sortere de tilgængelige apps efter kategorier (tilslutningsmuligheder, data feeds osv.) ved at klikke på en af de kategorier, der er synlige til venstre på siden.

Opdag mere om de apps, der er tilgængelige på Marketplace

Klik på en app på den side, hvor du kan Udforske apps for at få adgang til detaljerede oplysninger om den valgte app (udvikler, overblik, grafik).

Installer apps

Når du klikker på Installer app, bliver du guidet gennem et flow, der tager højde for, hvilken licens du har, og om denne app er en tilføjelse eller ej, så du kan få installeret appen på din Trackunit Manager-konto.

Få adgang til administrationssiden, hvor du vil blive bedt om at angive dine legitimationsoplysninger for at aktivere data feeds.

Udfyld sektionen med de korrekte oplysninger, og klik på knappen til bekræftelse.

Efter bekræftelse får du vist en valideringsmeddelelse.

Kontroller, om integrationen lykkedes (antal maskiner, seneste vellykkede integration).

Administrer dine apps og tilføjelser fra app-biblioteket i din Trackunit Manager-konto.

App-biblioteket følger med Trackunit Marketplace, og her kan du se, redigere og konfigurere de apps, du har installeret fra Marketplace.

Du skal have adgang som administrator for at bruge app-biblioteket.

For at bruge app-biblioteket skal du gå til fanen Administration og vælge app-biblioteket i venstre menu.

Bemærk: Alle de handlinger, der foretages i app-biblioteket, har en effekt på hele Trackunit-kontoen.

Se dine apps

I denne fane kan du se alle de apps, der er tilgængelige på din Trackunit-konto. Første gang, du navigerer til app-biblioteket, lægges der et filter på, som viser Marketplace-apps eller apps, du har tilføjet til din konto, og som ikke i forvejen var en del af dit kerneabonnement.

Gå til filteret Type, og vælg Apps under pakker for at se og administrere kerneapps.

Afinstaller apps

For at afinstallere apps skal du gå til app-biblioteket og vælge den app, du vil afinstallere.

Klik på Afinstaller app i øverste højre hjørne på følgende side.

Bemærk: Når du afinstallerer en app, fjernes den fra alle brugere af din konto, og du skal installere den igen for at få adgang til den.

Skærmbillede 2023-07-05 kl. 09.29.50.png

Find legitimationsoplysningerne for dine data feeds

På overblikssiden i den valgte app kan du i sektionen "Detaljer" finde oplysninger om, hvordan du får adgang til de nødvendige legitimationsoplysninger til aktivering af data feeds.

Du kan også få adgang til oplysninger om, hvordan du får adgang til de legitimationsoplysninger, der er nødvendige under installation af apps, ved at klikke på hjælp-knappen.

Bemærk: Hvis du ikke har legitimationsoplysningerne, skal du kontakte din OEM/forhandlerrepræsentant.

Så kan vedkommende forsyne dig med et klient-ID og en kundehemmelighed.