Hvordan prioriteres supportsager i Trackunit?

Læs mere om, hvordan supportsager prioriteres af Customer Support hos Trackunit i forhold til opfyldelse af din serviceaftale (SLA).

Opdateret over en uge siden

Hos Trackunit prioriterer vi supportsagerne for at sikre en hurtig og effektiv reaktion på de problemer, der er mest akutte for dig. Alle supportsager, der oprettes hos Customer Support hos Trackunit, kategoriseres enten som “Kritiske” eller “Ikke-kritiske”, baseret på deres indvirkning på din drift.

Denne kategorisering bestemmer hastigheden af vores svar, som defineret i din serviceaftale .

Nedenfor er en oversigt over, hvilke emner eller opgaver, der kategoriseres som “Kritiske” og “Ikke-kritiske”:

Kritiske problemer:

• Hændelser (omfattende drifts- eller dataforstyrrelser)

• Trackunit-platforme eller -værktøjer er ikke tilgængelige.

• Driftsstop

• Maskine virker ikke.

• Maskine er ikke tilgængelig.

• Tyveri/gendannelse

• Tab af data

• Udgående API-data overføres ikke.

Ikke-kritiske problemer:

• Aktivering af udstyr

• Overførsel af ejerskab af udstyr

• Annullering af udstyr

• Ændring i metadata

• Enkeltstående udstyrsproblem

• Kontoindstillinger/-opsætning

• Anmodning om funktion

• Mindre fejl/problemer

• Indgående API-data vises ikke.

• Andet

Mange svar på de ikke-kritiske problemer kan findes ved at besøge vores Help Center eller vores Community , hvor du kan stille spørgsmål eller få peer-to-peer- og eksperthjælp og -rådgivning.

Du kan kontakte vores Customer Support team ved at åbne Messenger i nederste venstre hjørne af denne side og klikke på »Beskeder« --> »Send os en besked«.