Alle samlingerIoT-enhederKin/KinEx
Hvorfor modtager jeg ikke data fra Trackunit Kin/KinEx?

Opdaterer din Kin/KinEx ikke placeringen for dit udstyr? Her er en guide, der kan hjælpe dig med at løse problemet.

Opdateret over en uge siden

Du vil ikke modtage en præcis og opdateret placering fra Trackunit Kin/KinEx, hvis den er uden for rækkevidde af en Trackunit Raw-enhed (TU600-serien) eller en enhed med Trackunit Go, der sender Kin/KinEx-data.

I Trackunit Go kan du vælge mellem tre forskellige indstillinger for overførsel af Kin/KinEx-data:

1. Ingen data: Kin/KinEx-data overføres ikke

2. Overfør data i åben tilstand: Trackunit Go vil kun indsamle og overføre data, når appen er åben og aktiv på din smartphone

3. Overfør data i baggrunden: Trackunit Go vil også indsamle og overføre data, når appen ikke er åben på din smartphone. Denne valgmulighed giver dig den mest pålidelige placering, når der er få Trackunit Raw-drevne maskiner (TU600-serien) i området.

I Trackunit Manager på udstyrets hjemmeside kan du se, om der er aktive Trackunit Raw-enheder (TU600-serien) i nærheden af udstyret.

Efter op til fem års brug kan Kin/KinEx-tagget være løbet tør for batteri og derfor være stoppet med at sende et signal. Lavt batteriniveau signaleres af Kin/KinEx LED-lampen med et rødt blink for hver 9 sekunder. Hvis batteriet er dødt, kan du erstatte Kin/KinEx-tagget i nogle få nemme trin, som angivet i vejledningen til udskiftning af Trackunit Go-tagget.