Alle samlingerIoT-enhederSpot
Hvordan opdaterer jeg indstillingerne for Spot?

Brug Trackunit Manager til at tilpasse Spot-enhedens transmissionsintervaller til dit behov.

Opdateret over en uge siden

Skift transmissionsindstillinger

Log ind på Trackunit Manager

1. Find og vælg det specifikke udstyr, du vil redigere

2. Naviger til fanen Telematik på venstre side af Asset Home

3. Tilpas de data, du modtager fra Spot, ved at redigere nogle eller alle af følgende:

• Vågnetid Enheden vågner op på dette tidspunkt for at sende data. Derefter sender den data i henhold til det valgte interval

• Transmissionsinterval Enheden vågner op med jævne mellemrum for at sende data. Intervallet er som standard indstillet til hver 24. time. Det kan konfigureres til at sende data hver 2., 4., 6., 8., 12., 24. eller 48. time.

Bemærk: et hyppigt interval vil påvirke batteriets levetid.

• Bevægelsesregistrering Enheden overfører data, når der registreres bevægelse på baggrund af følgende:

• Accelerationsmåleren registrerer vibration

• Enhedens hastighed (data fra GPS) svarer til eller er højere end 12 km/t eller 7 mph

• Enheden blev vækket af accelerationsmåleren og slumretiden var kortere end 30 minutter. Efter bevægelsesregistrering vil enheden vågne hver time for at konstatere, om enheden stadig er i bevægelse. Det vil den blive ved med at gøre, indtil enheden er stoppet. Opdateringer af placering sendes kun for 5 bevægelser i træk. Derefter bliver enheden stille. Når det er konstateret, at enheden er stoppet, sendes en opdatering af placering igen.

• Bemærk: Hvis du bruger indstillingen Bevægelsesregistrering på enheder, der bevæger sig meget rundt, som f.eks. en trailer eller gaffeltruck, kan det hurtigt bruge batteriet op.

• Sporing af høj frekvens Når dette er slået til, sender enheden data hvert 15. minut i 4 timer og vender derefter tilbage til tidligere indstillinger. Dette sker ifølge den valgte vågnetid og interval. Denne indstilling kan være nyttig til at spore placering, hvis du er på jagt efter mistet udstyr

• Batteri udskiftet Når du skifter batteriet, kan du nulstille tællerne for at returnere det estimerede batteriniveau til 100 %.