Alle samlingerIoT-enheder
Hvor finder jeg serienummeret på min enhed?

Hvis du har brug for support, vil det være til stor hjælp at kende serienummeret på din enhed. Sådan finder du det i Trackunit Manager.

Opdateret over en uge siden

I Trackunit Manager

Log ind i Trackunit Manager.

1. Klik på Flåde i sidepanelet

2. Se din flåde i visningen Liste

3. Slå Serienummer (VIN) til og fra under Kolonner

Du kan nu se serienummeret på din flådeliste.

I Manager Classic

1. Log ind i Trackunit Manager

2. Klik på Manager Classic i sidepanelet

3. Klik på Opsætning i det øverste panel i Manager Classic

4. Serienumrene for din flåde kan nu ses i visningen Flåde

Bemærk: Hvis du ikke kan se serienumrene, så tjek, at du har valgt visning af serienummerkolonnen. Klik på den lille pil ved siden af en af kolonnerne, og klik derefter Kolonner --> Enhedsinfo --> Serienummer.

På enheden

Du kan også finde serienummeret på din enhed direkte på enhedens overflade eller på den æske, som enheden blev leveret i.

💡 Tip:

Har du brug for mere hjælp? Få support fra Trackunit Community

Find svar og få hjælp fra Trackunit Tech Support og Community Experter