Alle samlingerTrackunit ManagerServicestyring
Hvordan publicerer eller af-publicerer jeg en officiel OEM-serviceplan? (kun OEM)
Hvordan publicerer eller af-publicerer jeg en officiel OEM-serviceplan? (kun OEM)

En OEM officiel plan er udarbejdet af en OEM og gøres tilgængelig for udstyrets ejere, så udstyret altid serviceres som anbefalet af OEM'en.

Opdateret over en uge siden

En OEM officiel plan vil kun være synlig på det udstyr, der matcher mærke og model, der er tildelt serviceplanen. Ejeren af udstyret vil se et label i serviceplanen, der angiver, at det er en Officiel OEM-plan.

Publicer en officiel OEM-serviceplan

1. Klik på Servicestyrings-appen

2. Klik på Konfiguration

3. Klik på Administrer serviceplaner

4. Find den plan, du vil offentliggøre, og klik Publicér

5. Vælg Mærke fra dropdown-menuen

6. Dropdown-menuen Model populeres baseret på det valgte mærke. Der kan tilføjes flere modeller til en serviceplan. Der skal vælges mindst en model for at offentliggøre planen

7. Klik på Publicér

💡 Tip: Du kan udgive en serviceplan med flere mærker og modeller. Klik på “+” for at tilføje modeller fra et andet mærke. Du kan også redigere planen, når den er offentliggjort, hvis der er behov for at tilføje/fjerne mærker eller modeller til serviceplanen.

Bemærk: En model kan kun tildeles til en officiel OEM-plan.

publish OEM service plan DA.png

Af-publicer en officiel OEM-serviceplan

Du kan af-publicere en plan, hvis den ikke længere er gyldig og ikke bør anbefales på udstyret. Når planen slettes, vil den ikke længere være tilgængelig for tildeling - medmindre den også er i dit Servicenetværk. Hvis planen er tildelt udstyr når den slettes, vil den stadig være tildelt maskinen, og ejeren af udstyret vil fortsat kunne bruge planen. Men hvis ejeren fjerner planen, vil de ikke kunne tildele den igen. Der vil også være et label på planen om, at det er en Ikke understøttet plan.

1. Klik på Servicestyrings-appen

2. Klik på Konfiguration

3. Klik på Administrer serviceplaner

4. Find den offentliggjorte plan, du vil fjerne, og klik på Rediger publikation

5. Klik på Slet publikation.

Bemærk: Sletning af en publikation sletter ikke serviceplanen og fjerner den heller ikke fra dit servicenetværk

unpublish OEN service plan DA.png