Alle samlingerAdministration af kontiKontoindstillinger
Hvordan indstiller jeg sprog, tidszone og målesystem i Trackunit Manager?
Hvordan indstiller jeg sprog, tidszone og målesystem i Trackunit Manager?

I dine personlige præferencer kan du skifte sprogindstillinger og indstille foretrukket tidszone og målesystem.

Opdateret over en uge siden

Skift personlige præferencer

1. Log ind i Trackunit Manager

2. Klik på din profil i menuen i øverste højre hjørne

3. Vælg Præferencer fra dropdown-menuen.

Screenshot 2024-01-18 at 11.09.55.jpg

Sprogindstillinger

Vælg dit foretrukne sprog fra dropdown-menuen.

Trackunit Manager er tilgængelig på følgende sprog:

• Amerikansk engelsk

• Tjekkisk

• Dansk

• Hollandsk

• Finsk

• Fransk

• Tysk

• Ungarsk

• Italiensk

• Japansk

• Norsk bokmål

• Polsk

• Portugisisk

• Rumænsk

• Russisk

• Spansk

• Svensk

• Thailandsk

Tidszoneindstillinger

Vælg din foretrukne tidszone og hvorvidt data skal vises baseret på din eller din maskinesplacering.

Hvilken tidszoneindstilling skal jeg vælge?

Det kan blive noget af en udfordring at forstå maskindata i tidslinjer, hvis du befinder dig i en anden tidszone end maskinen. Løsningen er at skifte mellem tidszonen for dit udstyrs placering, din placering eller vælge en specifik placering.

• Baseret på mit udstyrs placering: Denne tidszoneindstilling bruger tidszonen for dit udstyrs sidst kendte placering. Hvis udstyrets placering er ukendt, vil systemet bruge tidszonen for brugerens aktuelle placering

• Baseret på min placering: Denne tidszoneindstilling bruger tidszonen for din aktuelle placering.

• Baseret på specifik placering: Denne tidszoneindstilling bruger tidszonen fra den placering, der er valgt i drop-down menuen.

Bemærk: Ændring af din tidszoneindstilling vil påvirke de daglige udnyttelsesdata og Machine Insights-datadiagrammet i Trackunit Manager.

Måleindstillinger

Vælg metersystemet eller amerikanske måleenheder.

Dit valg vil påvirke:

• Insights

• Specifikation

• Hændelser

Screenshot 2024-01-18 at 11.10.06.png