Hvilke aktivitetstilstande anvendes for udstyret?

Få flere oplysninger om definitioner og kildedata for udstyrets aktivitetstilstande: Arbejder, Tomgang, Stoppet og Ukendt.

Opdateret over en uge siden

Hvor ser jeg udstyrets aktivitetstilstande?

Når du åbner siden Hjem, ser du en oversigt over udstyrets aktivitetstilstande i nederste venstre hjørne af kortet. Du har ligeledes mulighed for at filtrere efter "Aktivitet" i øverste bjælke på siderne Hjem og Min flåde.

Du vil se, at dine maskiner er opdelt efter fire aktiviteter: Arbejder, Tomgang, Stoppet og Ukendt.

Hvordan bestemmes aktivitetstilstandene?

Aktivitetstilstanden defineres for udstyr, som rapporterer Akkumuleret driftstid (Timer i alt i Trackunit Manager) gennem data for Machine Insights

Bemærk: Aktivitetstilstande understøttes i øjeblikket ikke for udstyr, der er forbundet via et Bluetooth-tag.

I tabellen nedenfor kan du se de forskellige aktivitetstilstande og en beskrivelse af, hvordan systemet bestemmer tilstanden for hvert udstyr.

Tilstand

Beskrivelse

Arbejder

Maskinen arbejder og er ikke i tomgang.

Dette er baseret på Timer i alt i dataene for Machine Insights.

Tomgang

Maskinen er i tomgang under drift.

Dette er baseret på Tomgangstimer i alt i dataene for Machine Insights.

Stoppet

Maskinen arbejder ikke.

Dette er baseret på Timer i alt og I drift i dataene for Machine Insights (kun hvis tilgængelig som I drift ikke er påkrævet).

Ukendt

Aktivitetstilstanden betragtes som en "live-tilstand", hvilket betyder, at den opdateres konstant. Hvis maskinen holder op med at rapportere Timer i alt med den sædvanlige opdateringsfrekvens, skifter tilstanden derfor til "Ukendt".