Alle samlingerAdministration af adgang
Hvordan kommer jeg i gang med Administration af adgang i Trackunit Manager?
Hvordan kommer jeg i gang med Administration af adgang i Trackunit Manager?

Med Administration af adgang kan du hurtigt og nemt overvåge adgange på daglig basis og dermed øge operatørernes og udstyrets sikkerhed.

Opdateret over en uge siden

Du skal være Administrator eller Flådeadministrator for at kunne bruge Administration af adgang i Trackunit Manager

Bemærk:

• For at bruge den digitale nøgle* skal dit udstyr være forsynet med Bluetooth-aktiveret TU600 og et relæ

• For at bruge andre nøgletyper skal du have et DualID-tastatur

* Ikke bredt tilgængelig fra Trackunit i Nordamerika. Der findes dog undtagelser for udvalgte Trackunit-partnere. Kontakt Trackunit for mere information.

Sådan tilføjer du en nøgle

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå ind i appen Administration af adgang

2. Klik på Nøgler

3. Klik på Opret ny nøgle for at komme i gang med at oprette en ny nøgle

4. Vælg operatøren fra oversigten, og klik på Næste

5. Vælg fra oversigten, hvilket udstyr operatøren skal have tilladelse til at låse op, og klik på Næste

6. Vælg, hvilken nøgletype operatøren skal bruge for at tilgå/låse udstyr op, angiv fra og til-datoer, og klik på Næste

7. Gennemse og klik på Opret nøgle

Sådan redigerer eller sletter du en nøgle

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå ind i appen Administration af adgang

2. Klik på Nøgler

3. Vælg den/de nøgler, du vil redigere, og klik på Rediger i handlingsbjælken

4. I dialogboksen kan du redigere:

• Slutdato

• Beskrivelse

• Virksomhedens navn

5. For at slette en nøgle, så vælg den/de nøgler, du vil slette, og klik på Slet i handlingsbjælken

Tildel nøgler til operatører

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå ind i appen Administration af adgang

2. Klik på en operatør i oversigten

3. Klik på Opret ny nøgle på operatørens side

4. Den valgte operatør vises i oversigten. Klik på Næste

Access Managemetn 1 DA.png
  5. Vælg fra oversigten, hvilket udstyr operatøren skal kunne låse op, og klik på Næste

6. Vælg, hvilken nøgletype operatøren skal bruge for at tilgå/låse udstyr op, og angiv fra og til-datoer. Klik på Næste

7. Gennemse og klik på Opret nøgle

Access management 2 DA.png