Hvordan bruger jeg Insights?

Insights samler data fra forskellige indgange og sensorer, inkl. CAN, så du nemmere kan foretage fjerndiagnostik af den enkelte maskine.

Opdateret over en uge siden

I Insights finder du både Insights-oversigt og Avancerede sensorer.

• Insights-oversigten indeholder harmoniserede data fra forskellige indgange og sensorer, f.eks. batterispænding, tomgangstimer og brændstofniveau.

• Avancerede sensorer indeholder data, som kommer direkte fra CAN-bus, f.eks. omgivende temperatur, kølevæsketemperatur.

I Insights kan du få adgang til:

• Eksport af dataserier

• Enkelt dataserie i graf

• Flere dataserier i graf

• Seneste sensoraflæsninger fra CAN

• 24 timers sparkline

💡Tip: Aktive og historiske CAN-fejl kan findes under Hændelser.

Sådan navigerer du i og får mest muligt ud af Insights

1. Vælg den ønskede maskine i Flådeliste

2. Vælg Insights i venstre navigation i Machine Home for at se Insights-oversigt og Avancerede sensorer

3. Vælg din(e) foretrukne Insight(s) eller Avancerede sensor(er) for at sammenligne op til 4 grafer samtidig øverst i den grafiske oversigt (kun tilgængeligt for Insights-abonnenter). Du vælger eller fravælger en insight eller sensor ved at klikke på dens navn

4. Klik og træk i et specifikt tidspunkt på grafen for at zoome ind og se den detaljerede oversigt

navigate machine insights.png

Tilføj Insights til Favoritter

Klik på stjernen ved dine foretrukne Insights, og få hurtig adgang til dem, du bruger jævnligt.

💡 Tip: Du kan ændre, hvordan favoritterne er organiseret i listen ved at klikke på de små pile ved siden af stjernen i top-menuen. Dette vil omarrangere listen og flytte favoritterne til toppen eller bunden eller vise dem i standardrækkefølge.

favourite insights.png