Hvordan arbejder jeg med maskinbevægelse?

At kende en maskines placering på et bestemt tidspunkt kan være afgørende, når du vil tjekke op på ture, ankomst eller potentielt tyveri.

Opdateret over en uge siden

Log ind i Trackunit Manager

1. Gå til Flåde, og vælg den maskine, du er interesseret i

2. Vælg Bevægelse fra Machine Home

Herfra kan du:

• Få indblik i en maskines bevægelse

• Optimere en maskines bevægelse ved at søge efter de ture, den har kørt

• Få det fulde billede af, hvad der skete, da en maskine brød sammen

Få indblik i en maskines bevægelse

1. Vælg Geolokationer fra dropdown-menuen

2. Vælg den dato, du er interesseret i. Spot-enheder giver mulighed for frit valg af datointerval

Dette vil give dig en liste over maskinens geolokationer, som er modtaget på et bestemt tidspunkt sammen med den registrerede adresse, længdegrad, breddegrad og prikken på kortet.

Spor maskinens bevægelse og placering på kortet for at finde ud af, hvor maskinen har været i løbet af dagen - f.eks. om den har befundet sig der, hvor den burde være, eller, i tilfælde af tyveri, hvor den sidst er set.

Optimer en maskines bevægelse ved at søge efter de ture, den har kørt

1. Vælg Ture (Trips) fra dropdown-menuen

2. Vælg den dato, du er interesseret i

💡 Tip: Udvid hver tur for mere detaljerede geolokationer

Derved får du vist en liste over ture, maskinen har kørt i det valgte datointerval. Se den maksimale hastighed på turen sammen med den samlede køredistance og turens varighed. Hver tur kan udvides til at vise alle koordinater for geolokationer, der er modtaget under turen.

Du kan se den rute, chaufføren valgte fra A til B, kontrollere, om vedkommende passerede de krævede kontrolpunkter og leverede varerne, samt hvor meget tid, der blev brugt på de forskellige steder.

En tur er, når en maskine bevæger sig over en vis hastighed (ikke den samme for alle maskiner) med tændingen på. Formålet er at registrere bevægelser over store afstande, snarere end normale bevægelser på en arbejdsdag for udstyr på en arbejdsplads.

Bemærk: Ture kan i øjeblikket kun vælges for udstyr med Trackunit enheder.

Få det fulde billede af, hvad der skete, da en maskine brød sammen

1. Vælg Geolokationer fra dropdown-menuen

2. Vælg den dato, du er interesseret i

3. Find timeintervallet på listen, og klik på Vis Insights

Du kommer til Machine Insights, hvor Operating state er valgt på forhånd, og der er zoomet ind på det timeinterval, du har valgt (30 min. før og efter).

Du kan vælge andre parametre for at sammenligne og forbinde aflæsninger af maskinens tilstand med en placering og et tidspunkt for at få en fuld forståelse af, hvad der skete med den pågældende maskine på det pågældende sted og tidspunkt. Det omgivende miljø kan hjælpe dig med at forstå maskinnedbrud eller sætte spørgsmålstegn ved en operatørs handlinger på et givet sted og tidspunkt.