Alle samlingerTrackunit ManagerRapportering af emissioner
Hvordan bruger jeg Rapportering af emissioner i Trackunit Manager?
Hvordan bruger jeg Rapportering af emissioner i Trackunit Manager?

Overvåg brændstofforbrug og relaterede CO2-emissioner med Rapportering af emissioner og spor forbrugstimer samt vurder energiforbrug.

Opdateret over en uge siden

Ved at følge disse trinvise instruktioner kan du identificere underudnyttet udstyr, der eventuelt forbruger ressourcer uden at skabe et passende resultat, og du kan identificere de steder, hvor operationel effektivitet kan opnås, så du kan reducere emissioner og opnå omkostningsbesparelser.

Overvåg brændstofforbruget

Sporing af brændstofforbruget er et afgørende aspekt af Rapportering af emissioner. Følg disse trin for at overvåge brændstofforbruget for dit udstyr:

Log på Trackunit Manager

1. Åbn appen Rapportering af emissioner

2. Gå til fanen Flådeemissioner for at se udstyrets samlede forbrug, opdelt efter type

3. Vælg den ønskede parameter, såsom Brændstofforbrug, fra rullemenuen

Se på søjlediagrammet, og bevæg din markør hen over de specifikke søjler for at se det nøjagtige brændstofforbrug for hver måned. Brug denne visning til at identificere mønstre og tendenser i brændstofforbruget, så du kan optimere brændstofforbruget og forbedre effektiviteten.

Overvåg CO2-emissionerne

Måling af CO2-emissioner er afgørende for at kunne evaluere din miljøpåvirkning og dine fremskridt i forhold til emissionsreduktionsmålene. Følg disse trin for at overvåge CO2-emissionerne:

Log på Trackunit Manager

1. Åbn appen Rapportering af emissioner

2. Vælg fanen Tendenser for at se den månedlige tendens for udstyrsemissioner

3. Vælg parameteren Emissioner fra rullemenuen

Brug søjlediagrammet til at forstå variationen i emissioner over tid. Brug de angivne KPI'er til at spore de kumulative CO2-emissioner.

Overvåg forbrugstimer

Overvågning af forbrugstimerne for dit udstyr hjælper med at identificere typiske mønstre med højt eller lavt forbrug, muliggøre optimeret drift og planlægge vedligeholdelsesopgaverne. Følg disse trin for at overvåge forbrugstimerne:

Log på Trackunit Manager

1. Åbn appen Rapportering af emissioner

2. Åbn fanen Flådeemissioner for at se oversigten over emissioner, der genereres for forskellige udstyrstyper

3. Vælg den ønskede parameter, såsom Forbrugstimer, fra dropdown-menuen

Analysér søjlediagrammet for at identificere mønstre i forhold til udstyrsforbruget. Brug de opnåede indsigter til at optimere ressourceallokering og forbedre driftseffektiviteten.

Overvåg elforbruget

Ud over brændstofforbruget giver Rapportering af emissioner dig mulighed for at overvåge dit udstyrs elforbrug. Følg disse trin for at overvåge elforbruget:

Log på Trackunit Manager

1. Åbn appen Rapportering af emissioner

2. Vælg fanen Flådeemissioner for at se udstyrets samlede forbrug, opdelt efter type

3. Vælg parameteren Elforbrug fra dropdown-menuen

Analyser månedlige tendenser

En analyse af månedlige tendenser er afgørende for at kunne identificere mønstre og forstå variationerne i emissionerne. Følg disse trin for at analysere de månedlige tendenser:

Log på Trackunit Manager

1. Åbn appen Rapportering af emissioner

2. Åbn fanen Tendenser for at se den månedlige tendens for udstyrsemissioner

Undersøg søjlediagrammet, der viser emissionerne over tid. Identificér eventuelle stigninger eller dyk i emissioner, og find sammenhæng mellem dem og driftsaktiviteter eller eksterne faktorer. Brug disse indsigter til at implementere målrettede foranstaltninger til emissionsreduktion eller optimering.

​​​​​​​Sammenlign emissioner efter udstyrstype

Sammenligning af emissioner i forhold til forskellige udstyrstyper hjælper dig med at forstå, hvilke udstyrskategorier bidrager mest til dit CO2-fodaftryk. Følg disse trin for at sammenligne emissioner efter udstyrstype:

Log på Trackunit Manager

1. Åbn appen Rapportering af emissioner

2. Gå til fanen Flådeemissioner for at se udstyrets samlede forbrug, opdelt efter udstyrstype

Sammenlign emissionerne på tværs af forskellige kategorier for at identificere områder, hvor du kan fokusere på emissionsreduktioner. Brug denne information til at prioritere strategier og allokere ressourcer effektivt.

Vælg et brugerdefineret datointervalsfilter (op til 60 dage)

Det brugerdefinerede datointervalsfilter giver dig mulighed for fleksibelt at vælge og analysere emissionsdata inden for en bestemt tidsperiode op til 60 dage. Dette filter giver dig mulighed for at indsnævre dit fokus til en to-måneders tidsramme, så du kan opnå værdifulde indsigter i emissionsrelaterede oplysninger med en kortere varighed. Følg disse trin for at vælge et datointerval:

Log på Trackunit Manager

1. Åbn appen Rapportering af emissioner

2. Åbn fanen Flådeemissioner eller Tendenser, og vælg afkrydsningsfeltet Aktivér brugerdefineret datointerval

3. Vælg tidsrammen baseret på dit behov

Eksporter data til Excel eller CSV

Log på Trackunit Manager

1. Åbn appen Rapportering af emissioner

2. Vælg datafiltre baseret på, hvad du ønsker at se i rapporten

3. Rul ned til bunden af siden, og klik på Eksporter i nederste højre hjørne

4. Vælg Excel eller CSV, hvorefter en fil-download begynder