Alle samlingerTrackunit ManagerAlarmer
Hvordan opsætter jeg en Alarm om bevægelsesbaseret tyveri i Trackunit Manager?
Hvordan opsætter jeg en Alarm om bevægelsesbaseret tyveri i Trackunit Manager?

En Alarm om bevægelsesbaseret tyveri sender dig meddelelser, når udstyr flyttes uden for den tildelte arbejdstid ud over en bestemt grænse.

Opdateret over en uge siden

Alarm om bevægelsesbaseret tyveri er kun tilgængelig for Mixed Fleet Evolve- og Expand-pakker. Tal med din Trackunit-repræsentant for at få mere at vide om vores forskellige abonnementspakker eller se her

Alarm om bevægelsesbaseret tyveri er baseret på GPS-data, hvilket betyder, at alarmen udløses, selvom udstyret ikke er flyttet af sig selv - f. eks. hvis udstyret læsses på en lastbil og køres væk.

Opsæt en Alarm om bevægelsesbaseret tyveri i Trackunit Manager

1. Log ind i Trackunit Manager

2. Gå til Alarmer

3. Klik på Opret ny alarm

4. Vælg Alarm om bevægelsesbaseret tyveri, og klik på Næste

5. Angiv den tilladte afstand, udstyret må flyttes, uden at alarmen udløses

6. Vælg dine arbejdstider for arbejdspladsen (alarmen udløses kun ved bevægelse uden for de valgte arbejdstimer), og klik på Næste

💡 Tip:​ Har du forskellige arbejdstider på forskellige dage? Klik på dropdown-menuen "Alle dage" og vælg "Brugerdefineret". Du kan nu indstille brugerdefinerede arbejdstider for hver dag i ugen.

7. Vælg hele flåden, udvalgt udstyr eller udvalgte grupper, du ønsker at overvåge, og klik på Næste

8. Vælg eventuelt de personer, der skal underrettes, når alarmen udløses, og klik på Næste

9. Indtast Navn på alarmen

10. Gennemgå advarselskonfigurationen, og klik på Opret alarm

movement based alert 1.png

movement based alert 2.png

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken GPS-startplacering bruges til at spore denne alarm?

De sidste GPS-placeringsdata, der modtages i slutningen af de definerede arbejdstider, vil blive brugt til at spore udstyrets bevægelse. Hvis arbejdsdagen f.eks. slutter kl. 17.00, og de sidste GPS-placeringsdata kommer ind kl. 17.10, bevægelsen vil blive sporet fra 17.10.

Kan jeg redigere alarmen, efter den er blevet oprettet?

Ja, kan du redigere dine alarmer på et hvilket som helst tidspunkt ved at gå ind i Alarmer og vælge den alarm, du gerne vil redigere.

Hvad er forskellen mellem en Alarm om pladsbaseret tyveri og Alarm om bevægelsesbaseret tyveri?

Alarmen om pladsbaseret tyveri aktiveres kun, når udstyr har forladt den angivne plads, mens Alarmen om pladsbaseret tyveri er baseret på, hvor langt udstyret har bevæget sig, og om bevægelsen har fundet sted uden for den definerede arbejdstid.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har forskellige arbejdstider for forskellige dage?

Du kan bruge indstillingen Tilpas under arbejdstider til at indstille et bestemt start- og sluttidspunkt for hver dag i ugen. Aktiv bruges til kun at angive dagene med arbejdstiderne, mens Hele dagen bruges til at indikere, at bevægelse er tilladt i hele dagen (24 timer).

movement based alert 3.png