Alle samlingerPriser og fakturering
Hvilke abonnementer kan jeg få hos Trackunit?
Opdateret over en uge siden

Med Trackunits abonnementer kan du optimere dine telematikinvesteringer ved at skræddersy en løsning, der passer til dine specifikke behov for tilslutningsmuligheder og indsigt. Hvilket abonnement, der er rigtig for dig, afhænger af, hvilket niveau af indsigt du ønsker at opnå, og af sammensætningen af din flåde.

Hvordan er Trackunit-abonnementerne sammensat?

Dit abonnement består af fire dele. Software-abonnementet og Asset Configuration (Enhedskonfiguration) udgør selve fundamentet. Servicepakken og add-ons (tilvalg) gør din plan komplet.

Software-abonnementet

Software-abonnementerne er skræddersyet specifikt til OEM'er, udlejere og entreprenører og bestemmer den grad af indsigt, du opnår gennem dit abonnement. ISO-feeds er inkluderet i alle tre abonnementer. Du kan vælge ét software-abonnement.

Asset Configuration (Enhedskonfiguration)

Asset Configuration (Enhedskonfiguration) er baseret på, hvilken type maskiner og udstyr, du har tilsluttet i din flåde. Asset Configuration (Enhedskonfiguration) er designet til at dække alt fra simpelt udstyr og værktøj af lavere værdi til specialudstyr af højere værdi. Din Asset Configuration (Enhedskonfiguration) kan omfatte forskellige udstyrsklasser.

Bemærk: Du faktureres for det udstyr, der er synligt på din Trackunit Manager-konto. Læs mere om, hvordan du håndterer synligheden af udstyr i din flåde her

Aftale om serviceniveau (Service Level Agreement - SLA)

Trackunit tilbyder tre serviceaftaler (SLA'er), som er knyttet til software-abonnementerne. Du kan læse mere om serviceaftalerne her

Add-ons (tilvalg)

For yderligere tilpasning af din plan kan du vælge fra en liste over add-ons. Se vores hjemmeside for yderligere oplysninger om, hvilke add-ons der er tilgængelige på dit software-abonnement.

Kombineret tilbyder disse elementer én skræddersyet løsning, der hjælper dig med udnytte det fulde potentiale af din forbundne flåde. Se vores hjemmeside for yderligere oplysninger

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har et View/Collect/Insight-abonnement hos Trackunit. Hvordan kommer jeg på det nye abonnement?

Hvis du i øjeblikket har et View-, Collect- eller Insight-abonnement, kontakter vi dig via e-mail med oplysninger om dit opdaterede abonnement, og hvornår du vil blive overført til det. Du behøver ikke at gøre noget selv.

Dit nye abonnement er baseret på, hvordan du har brugt Trackunit hidtil, og på de typer af synligt udstyr, din forbundne flåde består af.

Hvorfor er Trackunits abonnementer blevet opdateret?

Hos Trackunit er vi dedikerede til at være branchens bedste, når det kommer til at undgå nedetid. Vi har foretaget grundige undersøgelser sammen med kunder og partnere for at evaluere brugen af Trackunit-løsningen og tilslutningsbehovene med henblik på at forbedre vores tilbud. De nye abonnementer er udarbejdet til at optimere dine telematikinvesteringer ved at levere let gennemskuelige og fleksible planer, der giver dig mængefordele og større værdi.

Ændrer dette min faktura?

Hvad er omkostningerne?